deczi 14.12.02, 13:28 Ktoś już wyrażał chęć, ale od tamtej pory nie ma znaku życia, a chciałabym się pozbyć mleczka L'Oreala (zużyte w ok. 30%), bo mi nie odpowiada, ale może komuś innemu pasuje. Oddam za darmo. Kontakt: deczi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka07 Re: mleczko prostujące - oddam 14.12.02, 14:39 ZA DARMO? ;) - nio to w takim razie ja jestem chętna! Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: mleczko prostujące - oddam 14.12.02, 15:55 ja tez bardzo bym chciała to mleczko :)spóźniłam sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: mleczko prostujące - oddam 17.12.02, 14:45 klakierka napisała: > ja tez bardzo bym chciała to mleczko :)spóźniłam sie?? Nie wiem, ktoś już napisał. Może to któraś z was... Niestety, więcej mleczek nie mam. I nie zamierzam mieć. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
milka07 Re: mleczko prostujące - oddam 17.12.02, 16:42 nio to jak? ja byłam pierwsza czy klakierka ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: mleczko prostujące - oddam 20.12.02, 14:36 milka07 napisała: > nio to jak? ja byłam pierwsza czy klakierka ;)? Wygląda na to, że... żadna. Chodziło o napisanie na mój adres emaliowany (patrz: moja pierwsza wiadomość) i ktoś to zrobił, myślałam, że któraś z was, bo ta osoba podpisała się imieniem i nazwiskiem. No ale to nie wy. Przykro mi, przesyłka już poszła. Ale chyba się nie zapłaczecie?... ;-))) pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: mleczko prostujące - oddam 20.12.02, 19:47 deczi to ja napisałam :))) hihih i tobie tez wyśle próbki :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś