Gość: bu IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.06.01, 18:59 Dlaczego nie potrafie schudnać? Niech mi ktos poradzi jak tego dokonac,prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fulminat Re: chce schudnąc! IP: 195.94.205.* 04.06.01, 13:07 najlepsza jest metoda ŻPM, niezawodna sprawdziłem na sobie i innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: chce schudnąc!do fulminat IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.06.01, 13:11 a mogę wiedzieć co to za metoda??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulminat Re: chce schudnąc!do fulminat IP: 195.94.205.* 04.06.01, 14:00 "Żryj Połowę Mniej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BigMan Re: chce schudnąc! IP: *.centrala.pbk.pl 07.06.01, 11:40 Metoda ZPM ma tez odmiane ZPP - Zrec Pol Porcji!!! ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: chce schudnąc! IP: 159.107.89.* 22.06.01, 13:21 Albo po prostu ZP - zryj polowe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilumi Re: chce schudnąc! IP: 172.16.2.* / *.aarhus.dk 22.06.01, 00:00 Przyjedz do mnie , dostaniesz miske ryzu i po krzyzu, troche batow ci nie zaszkodzi! Schudniecie gwarantowane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: chce schudnąc! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.01, 00:00 Gość portalu: bu napisał(a): > Dlaczego nie potrafie schudnać? > Niech mi ktos poradzi jak tego dokonac,prosze!!! Z moich doswiadczen wynika ze problem otylosci lezy w glowie. Zanim schudlam 10 kg uwazalam ze wystarczy jesc malo kalori zeby schudnac. Natomiast sukces osiagnelam uprawiajac sport trzy razy w tygodniu (jogging - light). Od roku zapisuje codziennie co zjadlam. Juz mi sie nie zdarzaja nierejestrowane tony chipsow przed telewizorem. Kazdy kes rzuje przynajmniej 30 razy i nigdy przed telewizorem albo z gazeta. I nic do picia w czasie posilku. Zycze Ci powodzenia i mam nadzieje ze troszke Ci pomogam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: chce schudnąc! IP: *.man.bialystok.pl 26.06.01, 00:00 Znam pewną dietę, sprawdzoną na mojej mamie. Po zastosowaniu tej diety i oczywiście z zachowaniem umiaru po jej zakończeniu, są widoczne efekty. Dieta trwa ok 10 dni i ma ścisle ustalony jadłospis na każdy dzień. Ale jest to dieta prawie głodowa. Przy dokładnym przestrzeganiu zasad moja mama schudła 7 kg po tej diecie. Po zakończeniu, nadal pilnując sie troche, schudła jeszcze i ostatecznie jej waga (minął rok) jest stabilna i o około 12 kg niższa niż przed odchudzaniem. I co najważniejsze nie ma efektu jojo. Jeśli Cię to interesuje mogę podać cały przebieg tej diety, ale to troche duzo pisania, podaj więc swój email, będzie wygodniej. PS. Mi zabrakło cierpliwości żeby zachować reguły tej diety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: chce schudnąc!DO IF IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00 pierzak007@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: chce schudnąc!DO IF-błąd maila!!!!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00 007pierzak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: chce schudnąc! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 19:45 Skuteczna jest dieta tzw. "prezydencka", przez tydzien jesz praktycznie tylko i wylacznie ochydny wywar z kapusty papryki i selera. Na dluzsza mete jej skutecznosc opiera sie chyba na tym ze na sama mysl o zjedzeniu pozywnej zupki traci sie apetyt. Ale jak mowie - skutecznosc gwarantowana - 5kg/tydzien. A tak serio. Najlepszym rozwiazaniem jest tzw. dieta 1000kcal + odrobina ruchu. Optymalnie plywanie, lub tenis (ale kogo na to stac?). W moim przypadku jest to godzinka marszu szybkim krokiem dziennie i jest skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: chce schudnąc! 25.07.01, 14:33 Gość portalu: if napisał(a): > Znam pewną dietę, sprawdzoną na mojej mamie. Po zastosowaniu tej diety i > oczywiście z zachowaniem umiaru po jej zakończeniu, są widoczne efekty. Dieta > trwa ok 10 dni i ma ścisle ustalony jadłospis na każdy dzień. Ale jest to dieta > > prawie głodowa. Przy dokładnym przestrzeganiu zasad moja mama schudła 7 kg po > tej diecie. Po zakończeniu, nadal pilnując sie troche, schudła jeszcze i > ostatecznie jej waga (minął rok) jest stabilna i o około 12 kg niższa niż przed > > odchudzaniem. I co najważniejsze nie ma efektu jojo. Jeśli Cię to interesuje > mogę podać cały przebieg tej diety, ale to troche duzo pisania, podaj więc swój > > email, będzie wygodniej. > PS. Mi zabrakło cierpliwości żeby zachować reguły tej diety. czy moglabym prosic o te diete...... mailem dzieki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: chce schudnąc! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 18:56 aniutek napisał(a): > Gość portalu: if napisał(a): > > > Znam pewną dietę, sprawdzoną na mojej mamie. Po zastosowaniu tej diety i > > oczywiście z zachowaniem umiaru po jej zakończeniu, są widoczne efekty. Di > eta > > trwa ok 10 dni i ma ścisle ustalony jadłospis na każdy dzień. Ale jest to > dieta > > > > prawie głodowa. Przy dokładnym przestrzeganiu zasad moja mama schudła 7 kg > po > > tej diecie. Po zakończeniu, nadal pilnując sie troche, schudła jeszcze i > > ostatecznie jej waga (minął rok) jest stabilna i o około 12 kg niższa niż > przed > > > > odchudzaniem. I co najważniejsze nie ma efektu jojo. Jeśli Cię to interesu > je > > mogę podać cały przebieg tej diety, ale to troche duzo pisania, podaj więc > swój > > > > email, będzie wygodniej. > > PS. Mi zabrakło cierpliwości żeby zachować reguły tej diety. > czy moglabym prosic o te diete...... mailem dzieki:))) Ja także bardzo proszę o przesłanie tej diety na adres renata@kaizen.pl. Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: chce schudnąc! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.01, 15:27 oto mój mail katarzyna-iweta@wp.pl. Proszę również o tą dietę cud. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: chce schudnąc! IP: 150.254.191.* 04.09.01, 15:46 Gość portalu: if napisał(a): > Znam pewną dietę, sprawdzoną na mojej mamie. Po zastosowaniu tej diety i > oczywiście z zachowaniem umiaru po jej zakończeniu, są widoczne efekty. Dieta > trwa ok 10 dni i ma ścisle ustalony jadłospis na każdy dzień. Ale jest to dieta > > prawie głodowa. Przy dokładnym przestrzeganiu zasad moja mama schudła 7 kg po > tej diecie. Po zakończeniu, nadal pilnując sie troche, schudła jeszcze i > ostatecznie jej waga (minął rok) jest stabilna i o około 12 kg niższa niż przed > > odchudzaniem. I co najważniejsze nie ma efektu jojo. Jeśli Cię to interesuje > mogę podać cały przebieg tej diety, ale to troche duzo pisania, podaj więc swój > > email, będzie wygodniej. > PS. Mi zabrakło cierpliwości żeby zachować reguły tej diety. Czy mogłabym Cię również prosić o przesłanie mi tej diety (najlepiej jak najszybciej). Czekam z niecierpliwością i z góry ślicznie dziękuję! Pozdrawiam. A to mój e-mail: agnisia-anna@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jadg Re: chce schudnąc! 16.08.01, 00:30 Gość portalu: bu napisał(a): > Dlaczego nie potrafie schudnać? > Niech mi ktos poradzi jak tego dokonac,prosze!!! DIETA!!!!!!!!! 1dzien sniadanie rano czarna kawa obiad 2 jajka na twardo,szpinak gotowany(200g)+maslo maly pomidor. kolacja- duzy stek (200g) smazony na oleju,salata.2 dzien sni.czarna kawa,sucharek obiad duzy stek salata kolacja- szynka (200)g,maly jogurt naturalny. 3 dzien sniad.cz.kawa sucharek.obiad 1seler smazony na oleju+1 maly pomidor,1maly owoc. kolacja 2jajka na twardo, szyka200g, salata.4dzien snia. czarna kawa obiad-1 jajko na twardo,marchew (3duze gotowane marchewki+ troche masla),ser szwajcarski 100g. kolacja salatka owocowa( jablka, sliwki)5dzien sniad. marchew tarta surowa,skropiona cytryna(dowolnie).obiad duza chuda ryba 1/2Kg.smazona lub gotowana,1 pomidor. kolacja 1stek (200g),salata obsmazana cala glowka. 6dzien snia. czarna kawa obiad kura samzona(1/4) na oleju salata . kolacja 2 jajka na twardo,tarta marchew 1 filizanka7 dzien snia.herbata obiad mieso zrusztu (cielecina),owoc. kolacja na co sie ma ochote, BYLE Z UMIAREM!!!!!! od 8 dnia do 13 nalezy w/w diete powtorzyc. utrata wagi?od 5kg. do 7 kg. PS.pic duzo wody!!!!!!!!!!!!!!!+ troche ruchu koniecznie!!!!!!!! POWODZENIA Ami Geandet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: chce schudnąc! IP: 10.128.131.* / *.acn.pl 27.08.01, 19:04 Skontaktuj się araab@poczta.onet.pl. Schudłam przez 2,5 miesiąca 11kg i chudnę dalej,jeszcze 9kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: chce schudnąc! IP: 150.254.191.* 04.09.01, 15:49 Gość portalu: Anna napisał(a): > Skontaktuj się araab@poczta.onet.pl. Schudłam przez 2,5 miesiąca 11kg i chudnę > dalej,jeszcze 9kg. Proszę o informacje na temat diety. e-mail: agnisia-anna@wp.pl Dziękuję, Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: chce schudnąc! 18.09.01, 23:17 Gość portalu: Anna napisał(a): > Skontaktuj się araab@poczta.onet.pl. Schudłam przez 2,5 miesiąca 11kg i chudnę > dalej,jeszcze 9kg. Nasz dzielny agent Herbalife znowu w akcji ,chyba chcesz zostac pracownikiem roku i zawisnac na tablicy w najwazniejszej siedzibie firmy BRAWKO(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: chce schudnąc! IP: 10.128.131.* / *.acn.pl 21.09.01, 03:45 mamosz napisał(a): > Gość portalu: Anna napisał(a): > > > Skontaktuj się araab@poczta.onet.pl. Schudłam przez 2,5 miesiąca 11kg i ch > udnę > > dalej,jeszcze 9kg. > > Nasz dzielny agent Herbalife znowu w akcji ,chyba chcesz zostac pracownikiem ro > ku > i zawisnac na tablicy w najwazniejszej siedzibie firmy BRAWKO(: Nie agent tylko dystrybutor-to po pierwsze.Po drugie nie rozumiem złośliwości.Co to znaczy "znowu"? Kiedy było poprzednio skoro teraz jest znowu? I dlaczego bez tego typu komentarzy odbywa sie na forum pełna reklama Diety Cambridge (w kilku wątkach!)z podaniem asortymentu, cen, kontaktów do dystrybutorow, pełna reklama diety optymalnej, reklama różnego rodzaju chemicznych środków oddziaływujących na układ nerwowy i powodujący skutki uboczne i te informacje są akceptowane bez zastrzeżeń i nie budzą agresji? Czy jako dystrybutor ale przede wszystkim osoba stosująca te produkty i mająca własne bardzo pozytywne doświadczenia nie tylko z utratą wagi ale i zdrowotne, nie mam prawa zabrać głosu i podzielić się tymi doświadczeniami? Przecież nikogo nie namawiam, tylko informuję.W przypadku osób,które skontaktowały się bezpośrednio poprzez pocztę podałam bliższe dane ale również bez żadnych nacisków czy prób ponownego nawiązywania kontaktów.Nikogo jakoś nie bulwersuje cena 6,20zł za jedną torebkę zupki Cambridge, natomiast uważa się, że HERBALIFE to drożyzna, chociaż tu 1 posiłek kosztuje zaledwie 3,90zł.Jeżeli masz racjonalne argumenty uzasadniające Twój złośliwy komentarz, chętnie je poczytam.I wiadomość aktualna, z dnia dzisiejszego - schudłam już 15kg, nie cierpię na bezsenność, wyszłam z depresji, nie miałam od 4-ch miesięcy ani razu arytmii serca i uregulowało mi się ciśnienie.Przestały także boleć nerki.A w trakcie odchudzania pojadam sobie np. pól litra lodów orzechowych, pyszny chleb świeży ze smalcem i skwarkami lub z boczkiem pieczonym, ciasto, czasami wypiję sobie piwo.A więc nie muszę ani się głodzić ani odmawiać tego, co dobre a przy innych kuracjach wyraźnie przeciwwskazane.Czy to Cię głównie tak wkurza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: chce schudnąc! IP: 212.33.64.* 18.09.01, 14:05 Hej ! Pisałam wcześniej o diecie. Ale nie zaglądałam tu na forum. Widzę, że zainteresowanie wzrosło. Czy nadal jesteście zainteresowane? Jeśli tak, napiszcie proszę, kto chce to wszystkim ją prześlę. Wysłałam już dla dwóch forumowieczek. Jak tam efekty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: chce schudnąc! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 14:21 Hej A moglabys wyslac i mi? OD lat probuje sie odchudzic i nic, bardzo ciezko mi idzie :(( Ale moze tym razem... moj mail: clodine@poczta.onet.pl Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: chce schudnąc! IP: 157.25.69.* 19.09.01, 08:05 Ja też uprzejmie proszę o przesłanie. Mój adres: marcyszka@wp.pl Pozdrawiam Marcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: chce schudnąc! IP: *.kolobrzeg.leased.ids.pl 21.09.01, 13:02 Radzę Ci taką dietę, jak ja stosuję. Nie trzeba się naprawdę głodzić. Głodziłam się kiedyś pewną dietą i schudłam faktycznie, ale po kilku dniach powtórzył się efekt jo-jo i po całym odchudzaniu. Teraz jem królewskie śniadanie, książęcy obiad i biedna kolację przed 18. Po 18 już tylko woda mineralna albo soki. Naprawdę na początku nie mogłam sięp rzyzwyczaić, ale po pewnym czasie się udało. Najważniejsze jest to, że nie odmawiam teraz sobie żadnych słodyczy, ale tylko te słodyczę po sniadaniu, óźniej to tak sporadycznie. Także zastosuj, a schudniesz. Nie jest to błyskawiczna dieta cud, ale po kilku tygodniach naprawd ę działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolly Re: chce schudnąc! IP: *.ae.poznan.pl 24.09.01, 17:46 Polecam świetne czasopismo "Super Linię", to moja "biblia" odchudzania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: chce schudnąc! IP: 194.175.243.* 05.10.01, 12:34 Coś Wam wszystki powiem. Od jakichś 6 lat z miesiąca na miesiąc z całkiem zgrabnej dziewczyny przeradzałam się w - co tu dużo mówić - tłustego kaszalota. Mam teraz 24 lata, 168 cm wzrostu a w maju br. osiągnęłam wagę 86 kg. Tak znów tragicznie nie wyglądałam - ale teraz to widzę - najbardziej odbiło się to na mojej psychice. Aż nieprawdopodobne jak bardzo samoocena wpływa na nasze życie! Lubię ubierać sie modnie i ekstrawagancko, ale co z tego, skoro nikt nie przewidział podobnych ubrań w dużych rozmiarach..? No a do tego nie oszukujmy się - szczupła osoba w worku po ziemniakach prezentuje się lepiej niż ja wyglądałam w garsonce od Deni Cler... Tak naprawdę otoczenie nie wywierało na mnie żadnej presji jeśli chodzi o zrzucenie paru(nastu) kilogramów, ale ja myślałam o swojej nadwadze codziennie. Propozycje imprez zawsze najpierw zamiast radości wywoływały u mnie obawę : "Matko jedyna - co ja na siebie włożę". Latem dzień w dzień śledziłam prognozę pogody ciesząc się na deszczowe, chłodne dni... Teraz to wszystko wydaje mi się żałosne, ale cóż - tak wyglądało moje życie przez ostatnie parę lat i zrozumieć to może tylko osoba, która kiedyś miała nadwagę! Aż trudno mi pojąć, że tak bardzo moje podejście do świata mogło się zmienić od tamtego czasu... Wiecie co? Miarka się przebrała, kiedy poszłam do ginekologa a on po badaniach powiedział mi: "Jest pani taka młoda i ładna. Czy nie było by warto troszke zainteresować się swoją sylwetką" Najpierw poczułam się urażona, ale po chwili poprosiłam go o poradę. Ten dzień wspomianć będę długo jako moment zwrotny. Pan doktor opowiedział mi wówczas o nowym środku farmakologicznym leczącym otyłość. - Nie ukrywam - środek nie jest tani (jakieś 300 PLN - miesięcznie) ale na prawdę warto - SCHUDŁAM JAK DOTĄD 19 KG PRZEZ 5 MIESIĘCY. Oo razu uprzedzam - jeśli ktoś chce po prostu z rozmiaru 40 zjechać na 38 to żaden lekarz nie wypisze recepty. Jest to lekarstwo i należy do tego podejść poważnie. Nie muszę chyba mówić jak BOSKO się czuję!!! Kupuję sobie nowe ubrania, spodnie w rozmiarze 38!!! Choć nadal z przyzwyczajenia sięgam najpierw po te 44.. :))) Czuję się cudownie, nieskromnie powiem, że świetnie wygladam. Nie będę się tu rozpisywać o sposobie działania leku, bo nie jestem lekarzem. Jeśli będziecie zainteresowane/ni to pytajcie lekarza o Meridię. Nie wiem nawet czy powinnam wymieniać nazwę lakarstwa, ale co mi tam. Mogę jeszcze dodać, że to nie było tak, że jadłam wszystko co chciałam a lek sam zdziałał swoje. Dużo ćwiczę. Zmieniłam totalnie swoje menu, ale nie przyszło mi to trudno bo nie byłam głodna. Były takie dni, kiedy pod wieczór przypominało mi się, ze tak w zasadzie to jeszcze nic nie zjadłam :))) Są też kryzysy = wiadomo, ale nie jest też tak, że wszystkiego trzeba sobie odmawiać. Conajmniej 5 razy zjadłam pizze - i to prawie całą!!! Piłam od czasu do czasu piwko, a że mogę dużo wypić to nie kończyło się na 3. Były też ciasteczka, chlebek z zółtym serem, placki ziemniaczane i czekolada. W Krakowie nie mogłam sobie odmówić wizyty w "Chłopskim jadle" i zjadłam cały talerz pierogów, dwie pajdy chleba ze smalcem i ich wyśmienitym mega-tłustym twarogiem i popiłam piwkiem!!! To nic, że potem przez dwa dni mój biedny żołądek wariował ;))) Na dyskotekach teraz znów mam wianuszek facetów dookoła, ale najbardziej i tak liczy się dla mnie to, że mój ukochany facet, z którym jestem od prawie 7 lat, patrzy na mnie z wielkim podziwem. W końcu kiedy się poznaliśmy, wazyłam 65kg. Można powiedzieć, że odzyskał swoją dawną Kasię, choć pewnie już w to nie wierzył. Gdybym miała coś Wam poradzić - ZRÓBCIE TO - obojętnie w jaki sposób. Ja wybrałam bardziej drastyczn Odpowiedz Link Zgłoś