Dodaj do ulubionych

Cięgle zmęczona....:(

IP: *.tvgawex.pl 06.04.06, 16:41
Za miesiąc mam maturę i powinnam się uczyć, nawet chcę, ale ciągle chcę mi
się spać, chodzę jakaś przumulona, na nic nie mam ochoty, nie mogę się
skupić. MAcie jakieś sposoby na pobudzenie się do życia, może jakieś witaminy
czy ziółka??Porszę poradźcie.Będę wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha Re: Cięgle zmęczona....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:48
      doraznie to jakies Active'y i inne guarany, a tak na dluzsza mete, to tez sama
      chcialabym wiedziec, wiec podbijam temat :) ale to chyba dluzej na rezultaty by
      trzeba bylo poczekac
      • Gość: Ewa Re: Cięgle zmęczona....:( IP: *.chem.uni.wroc.pl 06.04.06, 16:50
        podobnież trzeba by bylo sie zgłosić do lekarza bo objawy sugeruja brak żelaza
    • Gość: synkka3 Re: Cięgle zmęczona....:( IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 06.04.06, 16:51
      przylaczam sie do tego pytania.tez mam za miesiac mature i tez mi sie nic nie
      chce (oprocz spania....) w ogole nie moge sie skupic na nauce.moze wszystkie
      maturzystki tak maja?;)ciekawe kiedy to minie?(pewnie dopiero po maturze) pzdr!
      • neti13 Re: Cięgle zmęczona....:( 06.04.06, 16:56
        Body max
      • Gość: matura 3 lata temu Re: Cięgle zmęczona....:( IP: *.chem.uni.wroc.pl 06.04.06, 16:56
        ja uczyłam sie na pluszzzz activ działało i na egzam tez poszlam z pluszem z
        butelce...piąteczki...powodzenia....nie taki diabeł straszny
    • mikams75 Re: Cięgle zmęczona....:( 06.04.06, 17:10
      brakuje wam witamin (pewnie sie ciagle odchudzacie) i tlenu. Troche sportu na
      swiezym powietrzu wbrew pozorom doda energii.
      • Gość: tendencyjna Re: Cięgle zmęczona....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 17:26
        brak witamin to nie tylko odchudzanie droga forumowiczko, nie generalizuj, a
        przede wszystkim nie szufladkuj
        • mikams75 Re: Cięgle zmęczona....:( 06.04.06, 17:58
          prosze bez czepialstwa - podalam jedna z mozliwych przyczyn i jedna metode jak
          moze sobie dziwczyna pomoc.
          Twoja wypowiedz nie wniosla nic madrego do tego watku.
    • Gość: Majka Re: Cięgle zmęczona....:( IP: *.net / 82.160.17.* 06.04.06, 17:11
      łykaj magnez,pomoże Ci sie pozbierać,warto.
    • pink_freud Re: Cięgle zmęczona....:( 06.04.06, 17:59
      mi pomoglo pelnoziarniste pieczywo i cwiczenia na stepperze. a jak jeszcze do
      tego dorzuce thermline, to juz w ogole:)
      to dziwne ale jak pocwicze na steperze to mam potem wiecej sily do zycia.
      • Gość: mała Mi Re: Cięgle zmęczona....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 00:44
        tez tak mam. w dodatku mam sporo dodatkowych zajęć.zdążyła zrobić mi się
        awitaminoza. ale kupilam sobie dorażnie plusza aktive, jkas herbate z guarana i
        kofeina i gigamax z żenszeniem i witaminami.teraz mam rekolekcje to sie troche
        regeneruje.
    • Gość: kimi Re: Cięgle zmęczona....:( IP: 195.116.43.* 07.04.06, 11:46
      idź na rolki albo pobiegaj
    • Gość: len Re: Cięgle zmęczona....:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.06, 11:48
      To pewnie objaw stresu. Mnie się zawsze głównie chciało spać, kiedy zbliżały
      się ważne egzaminy, zaliczenia, sesja. Przejdzie niestety prawdopodobnie po
      maturze albo niedługo przed maturą, jak dostaniecie silnej spinki i zaczniecie
      się bardzo intensywnie uczyć, bo poziom stresu jeszcze podskoczy. Na co dzień
      można sobie pomagać jakimiś tam Pluszami. Mnie nie pomagało, ale moim
      koleżankom owszem. Pracę magisterską napisałam na czerwonej herbacie z
      miłorzębem firmy BioActive. Mnie smakowała, chociaż miała dość specyficzny
      aromat i smak. Zaparzałam sobie z niej esencję na całe popołudnie i do późnego
      wieczora piłam już tylko tę herbatę. Podobno wpływa jakoś tam na koncentrację i
      ogólnie mobilizuje organizm, zarówno herbata jak i miłorząb, mnie bardziej
      pewnie pomógł ten miły codzienny rytuał, uprzyjemnił mi bardzo niemiły
      obowiązek. Herbatę można kupić, polecam, byle nie tę w saszetkach! Jest
      paskudna i zupełnie inna od tej sypanej.

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka