Dodaj do ulubionych

Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:37
Od kilku lat właśnie tam farbuję włosy. Tylko jkoś nie mogę dobrać
koloru.Szukam czegoś , co przypominałoby kolor koniaku.Może ktoś mi doradzi
jaki kolor wybrać.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.06, 12:29
      a gdzie do laurenta chodzisz i do kogo?
      • Gość: Mimi Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:33
        w Cieszynie
        • Gość: kaja Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.06, 17:36
          a ja w wawie :) myslalam ze wymienimy spostrzezenia do kogo chodzimy :)
          • Gość: Monika Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: 81.213.242.* 11.04.06, 21:30
            A w którym salonie bywasz w Warszawie może ten przy Brackiej - nie pamiętam
            dokładnie nazwy ulicy od skrzyżowania z Chmielną. Znasz może Czarka?
            • Gość: Emilia Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: 212.75.114.* 13.04.06, 15:09
              Pan Czarek już nie pracuje u Laurenta, a w hotelu Hyat przy Belwederskiej. Czy
              też tak jak ja jesteś jego wierną klientką?:)
              • Gość: Monika Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: 85.97.147.* 13.04.06, 19:51
                Skoro go znasz to bardzo cię proszę przekaż mu, że ma wielkie szczęście, że nie
                jestem mściwa i nie podałam go do sądu. Za to co zrobił z moimi włosami
                powinien utracić prawo wykonywania zawodu.
                Może sobie przypomni rok temu długie włosy rozjaśniał (robił dekoloryzację)
                przez pięć godzin EFASOREM szorując je jak to nazwał jak skarpetki.
                Skończony PALANT.
                Po pierwszym myciu mogłam je sobie wydłużyć wyciągając jak gumę.
                Na szczęście włosy mi juz odrosły. Po tych jego wyczynach musiałam wszystkie
                obciąć na chłopaka.
                Moje imię jest prawdziwe
                • Gość: Emilia Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: 212.75.114.* 18.04.06, 10:34
                  ojej współczuję Ci i dzięki za ostrzeżenie, miałam do niego zaufanie ale w
                  takim razie sama rozejrzę się za innym fryzjerem, tylko ciężko znaleźć jakiegoś
                  sprawdzonego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka