Gość: Mimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:37 Od kilku lat właśnie tam farbuję włosy. Tylko jkoś nie mogę dobrać koloru.Szukam czegoś , co przypominałoby kolor koniaku.Może ktoś mi doradzi jaki kolor wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.06, 12:29 a gdzie do laurenta chodzisz i do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:33 w Cieszynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.06, 17:36 a ja w wawie :) myslalam ze wymienimy spostrzezenia do kogo chodzimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: 81.213.242.* 11.04.06, 21:30 A w którym salonie bywasz w Warszawie może ten przy Brackiej - nie pamiętam dokładnie nazwy ulicy od skrzyżowania z Chmielną. Znasz może Czarka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: 212.75.114.* 13.04.06, 15:09 Pan Czarek już nie pracuje u Laurenta, a w hotelu Hyat przy Belwederskiej. Czy też tak jak ja jesteś jego wierną klientką?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: 85.97.147.* 13.04.06, 19:51 Skoro go znasz to bardzo cię proszę przekaż mu, że ma wielkie szczęście, że nie jestem mściwa i nie podałam go do sądu. Za to co zrobił z moimi włosami powinien utracić prawo wykonywania zawodu. Może sobie przypomni rok temu długie włosy rozjaśniał (robił dekoloryzację) przez pięć godzin EFASOREM szorując je jak to nazwał jak skarpetki. Skończony PALANT. Po pierwszym myciu mogłam je sobie wydłużyć wyciągając jak gumę. Na szczęście włosy mi juz odrosły. Po tych jego wyczynach musiałam wszystkie obciąć na chłopaka. Moje imię jest prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Farbowanie w saloniew Laurent-Loreal IP: 212.75.114.* 18.04.06, 10:34 ojej współczuję Ci i dzięki za ostrzeżenie, miałam do niego zaufanie ale w takim razie sama rozejrzę się za innym fryzjerem, tylko ciężko znaleźć jakiegoś sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś