Dodaj do ulubionych

ZASTRZYK WSTRZYMUJĄCY LAKTACJĘ

IP: 62.233.192.* 19.12.02, 15:36
Co sądzicie o zaaplikowaniu sobie zastrzyku wstrzymującego laktację i
karnmienie dzidziusia butelką. Naczytałam sie na forum o katastrofalnym
wpływie karmienia piersią na wygląd piersi bez względu na długość karmienia.
Nie piszcie tylko,że jestem wyrodną przyszłą matką, przecież to jest też dla
ludzi, a szczęśliwe i ładne matki maja takież dzieci. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: myrka Re: ZASTRZYK WSTRZYMUJĄCY LAKTACJĘ IP: *.acn.waw.pl 19.12.02, 19:05
      Gość portalu: gina napisał(a):

> Co sądzicie o zaaplikowaniu sobie zastrzyku wstrzymującego laktację i
      > karnmienie dzidziusia butelką. Naczytałam sie na forum o katastrofalnym
      > wpływie karmienia piersią na wygląd piersi bez względu na długość karmienia.
      > Nie piszcie tylko,że jestem wyrodną przyszłą matką, przecież to jest też dla
      > ludzi, a szczęśliwe i ładne matki maja takież dzieci. Pozdrawiam

sio trollu na osla lawke!
    • asinek Re: ZASTRZYK WSTRZYMUJĄCY LAKTACJĘ 19.12.02, 22:58
      Gość portalu: gina napisał(a):

> Co sądzicie o zaaplikowaniu sobie zastrzyku wstrzymującego laktację i
      > karnmienie dzidziusia butelką. Naczytałam sie na forum o katastrofalnym
      > wpływie karmienia piersią na wygląd piersi bez względu na długość karmienia.
      > Nie piszcie tylko,że jestem wyrodną przyszłą matką, przecież to jest też dla
      > ludzi, a szczęśliwe i ładne matki maja takież dzieci. Pozdrawiam

?????
      hm. Ja akurat jestem maumusia i karmilam dziecie piersia rok caly i NIE WIDZE
      zadnego negatywnego wplywu. Raczej wrecz przeciwnie. Gino - nie ma regul. Po
      prostu. Jesli nie chcesz karmic piersia to nie karm, pokarm zaniknie Ci po
      jakims czasie sam. Ale nie decyduj z gory, prosze. dla mnie karmienie bylo
      wspanialym przezyciem i w zeczy samej naleze do jego zwolenniczek, ale nie
      fanatyczek. Kazda matka ma prawo wyboru. Dla mnie, leniwca pospolitego, butelka
      nie miala szans.... I to bez wzgledu na to jak by moj biust nie wygladal.
      Ale, o ile wiem, a znam jeszcze pare mam, jesli biust nie ulegl deformacji w
      czasie ciazy, to karmienie ma zero wplywu na jego wyglad.
      Chcesz, napisz do mnie emila, to podyskutujemy.
      a
      tysiace ludzi wierza, ze jednostka nic nie moze zmienic ...
    • Gość: kt1 Re: ZASTRZYK WSTRZYMUJĄCY LAKTACJĘ IP: *.ceti.pl 20.12.02, 13:51
      a ja nie karmiłam bo mały przyzwyczjony w szpitalu do butelki nie chciał
      pociągnąć i co i tak musze walczyć z zlekka zdeformowanym biustem a karmienie
      butelką ma także inne skutki uboczne np skazy białkowe itp. więc karm dzidzii
      tylko regularnie dbaj o biust i będzie ok Buziaczki :-)))) i całuski dla
      dzidziusia
    • Gość: milla Re: ZASTRZYK WSTRZYMUJĄCY LAKTACJĘ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 17:14
      Jest tak jak dziewczyny mówią, karmienie piersią ma znikomy wpływ na
      późniejszy wygląd biustu, albo nie ma ma wcale. przecież piersi rosną przez
      całą ciążę, co już się miało naciągnąć, to już się naciągnęło!!(chodzi mi o
      skórę).Także lepiej nie przestawaj karmic naturalnie, nie dośc ,ze to duża
      oszczędnośc czasu i pieniędzy, to jeszcze biuścik wygląda super. Za darmo.
      Pozdro:)
      • Gość: pola5 Re: ZASTRZYK WSTRZYMUJĄCY LAKTACJĘ IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 21.12.02, 19:12
        tez jestem ZA, sama karmilam synka prawie poltora roku, moj biust byl wciaz
        ladny, nic sie nie zdeformowal, jedna piers zdeformowaly mi natomiast panie
        pielegniarki w szpitalu, gdy stalo mi sie cos zlego :(( karmienie piersia jest
        pieknym przezyciem, mimo niewyspania w nocy, tak wiec... namawiam goraco, a
        przesadami sie nie przejmuj, jakies dziwne stereotypy panuja u nas, jak np. o
        deformowaniu sylwetki po ciazy... bzdety, i nie jestem wyjatkiem, wiele moich
        kolezanek nic nie stracilo po urodzeniu dzieciaczkow, wszystkie mamy wciaz
        dziewczece figury z piekna talia :) pozdrawiam serdecznie,
        szczesliwa mama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka