Gość: Mała_23 IP: *.net / 82.160.17.* 13.04.06, 11:45 poradzcie prosze jak mam nauczyc sie walczyc ze stresem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izabell Re: jak walczyc ze stresem ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:01 Znajdź coś,co cię odpręża, co lubisz robić. Na mnie rewelacyjnie działa basen, jak tam jestem,to przez godzinę nie myślę zupełnie o niczym,to świetny relaks. Tak więc polecam sport, robienie sobie małych przyjemności na codzień, znajdowanie czasu dla siebie, a jak nie pomoże to może jakieś techniki relaksacyjne, medytacja, joga...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śliweczka Re: jak walczyc ze stresem ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:30 Ja zażywam magnez, tabletka dziennie, ponieważ kawa wypłukuje z organizmu właśnie ten pierwiastek, który ma znaczący wpływ na układ nerwowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: jak walczyc ze stresem ??? 13.04.06, 16:37 ile kawy dziennie wypijasz? ile godzin na dobe spisz? Trzeba poszukac przyczyny stresu. Jak dla mnie skuteczny jest zawsze sport - a jaki i ile to zalerznie od stopnia stresu. Przy skrajnej wscieklosci przebiegam pare km szybkim tempem, wracam do domu padnieta, biore prysznic i padam na lozko. Rano budze sie jak nowo narodzona i zupelnie spokojna :-) Odpowiedz Link Zgłoś