Dodaj do ulubionych

Podkład dla jasnej cery

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 18:38
Witam

1.Jaki poleciłybyście podkład do jasnej cery? Zazwyczaj te najjaśniejsze odcienie których używałam wyglądały mało naturalnie (skóra wyraźnie ciemniejsza, różniąca się kolorytem od szyji )
cena do 35 zł
Próbowałyście Rimmel double act?

2. Tusz lash architect- efekt nadający się na dzień? Proszę o opinie.
Wasze ulubione podkłady i tusze? Najbardziej interesują mnie te w granicy cenowej -30zł
Obserwuj wątek
    • Gość: emi Re: Podkład dla jasnej cery IP: *.siec.tumid / 80.48.178.* 16.04.06, 21:55
      wszystko zależy od rodzaju i odcienie cery. jeśli masz mieszaną lub normalną i
      odcień różowawy to polecam pure make-up maybelline, 23zł jest tam jasny odcień,
      do skóry o odcieniu beżowym polecam rimmel, są jasne odcienie, nie polecam
      najnowszych l'oreal, szybko się utleniają i zawsze są o półtonu ciemniejsze,
      dobre są też bourjois, dosyć drogie, ale dobre i duży wybór w kolorach
    • Gość: emi Re: Podkład dla jasnej cery IP: *.siec.tumid / 80.48.178.* 16.04.06, 22:12
      i pamiętaj by kolor dobierać nie próbując na dłoni bądź szyi tylo twarzy i w
      świetle dziennym, w drogeriach jest światło w którym niemożliwe jest dobranie
      idealnie pasującego koloru. zawsze możesz poprosić o próbkę (każda ekspedientka
      ma obowiązek taką dać) i wybróbować w domu. pozdrawiam
    • imme1981 Re: Podkład dla jasnej cery 18.04.06, 01:18
      dobre tusze w niskiej cenie to te marki manhattan
      • Gość: natrencja Re: Podkład dla jasnej cery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 08:32
        a ja znalazlam soraya z masa perlowa,mial naklejke jakoby byl barwy miodowej
        (chyba przeklejona z jakiegos innego,sprawdzalam na stronie,nie ma takiego w
        palecie barw:/) i okazalo sie,ze jest raczej w kolorze kosci sloniowej czy
        jakos tak...
        w kazdym razie ani zolty ani rozowy,taki bialawy.
        mimo,ze o 10 odcnieni za jasny do mojej karnacji,po nalozeniu ladnie wygladal
        (sam w sobie)
        cena 9 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka