kiepa76 21.06.12, 16:54 Lecimy 26 czerwca i ciekawa jestem jak tam jest z internetem-czy tylko w lobby a jesli tak to ile sobie życzą???????? Jeśli ktoś wrócił to chętnie się dowiem czy jest club dla dzieci i jak wygląda all na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi04 Re: Rehana Sharm Resort 28.06.12, 15:20 mam adzieję, że po powrocie coś napiszecie o tym hotelu.... Odpowiedz Link Zgłoś
elfanka Re: Rehana Sharm Resort 06.07.12, 14:44 Tak jak napisaliście internet jest w lobby wyłącznie w cenie 15 $ za dzień . Wróciłam w środę 4 lipca z tego hotelu . Ogólnie spoko , bardzo dużo polskich turystów i oczywiście Rosjan ze wszystkich zakątków ich kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: Rehana Sharm Resort 25.09.12, 20:39 Witam,mam prośbę do tych co wrócili nie dawno....proszę napisać czy ta nowa część (200 pokoi oraz nowe baseny) została już oddana do użytku i czy to prawda,że w tych pokojach jest wi-fi za free? I co z tym AI na plaży bo ile ludzi tyle opinii....czy podają tam też napoje alkoholowe czy same bezalkoholowe...? Odpowiedz Link Zgłoś