Gość: Cleo IP: w3cache:* / 192.168.1.* 25.12.02, 13:27 Annexxa, kilka razy pisalas na forum ze uzywasz blyszczyka lancome juicy tubes. Jakie mialas kolory?? I jakie dawaly efekty?? dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Błyszczyk-do annexxy 25.12.02, 15:41 pisalam?:) niedawno dopiero zakupilysmy z agul wieksza ilosc w cenach o wiele ciekawszych niz te polskie;) no i teraz mam piec. niebieski pachnacy anyzkiem (violette) - efekt mokrych ust, bez zmiany koloru. przezroczysty ze srebrzystymi (nawet nie, takie biale blyszczace) drobinkami (fizz) - lekko blyszczacy, rozjasnia usta. nie pachnie niczym. rozowy z drobinkami (no reserve) - lekko zmienia kolor ust i mocno nablyszcza. pachnie cukierkami. czerwono-pomaranczowy z drobinkami (cerise) - ozywia kolor ust, blyszczy i mieni sie. pachnie truskawkami. wisniowy (beach plum) - mocno zmienia kolor na taki wlasnie wisniowy, ale przezroczysty, nie kryjacy. nie ma zadnych drobinek i nie pachnie. ogolnie - tego niebieskiego i bialego uzywam na codzien, pozostale sa na jakies wyjscia, tzn. jak sie maluje w sposob zauwazalny:) wszystkie sa swietne, co prawda lepia sie, jak kogos pocaluje;)) - ale to nie jest az taki problem:) jesli ktos lubi juicy tubes, a zabija go cena w polsce - serio polecam ebay. mozna trafic duzo okazji. ja swoje kupilam w przeliczeniu za 40 zl za sztuke - niestety, sprzedawca chwilowo nic nie ma na sprzedaz, bo podalabym namiar;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczony-anexxy Re: Błyszczyk-do annexxy 27.12.02, 18:03 Ty cholero jedna!Znowu kupiłaś jakieś zakichane błyszczyki!I to aż pięć!Do garnka nie masz co włożyć,a Ty na błyszczyki wydajesz! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: Błyszczyk-do annexxy 25.12.02, 18:49 A powiedz mi kaczy kuperku,kiedy wystawisz te swoje zdobycze (do połowy zużyte,buhahahaha) na Allegro? *** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
xiurek Re: Błyszczyk-do annexxy 26.12.02, 01:40 grazynka-lubicz napisała: > A powiedz mi kaczy kuperku,kiedy wystawisz te swoje zdobycze (do połowy > zużyte,buhahahaha) na Allegro? > *** > Kocham Rysia Jak to ?One kupuje pol zuzyte , takie obce? ktos sie juz tym wymamlal a one pozniej to zlizuja?tfuuu nic dziwnego ze pozniej szukaja preparatu na roznego rodzaju syfy na ustach i twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: Błyszczyk-do annexxy 26.12.02, 11:47 Ee ,kacze nóżki to i może kupią se nowy,ale wymażą kilka razy se usta i dawaj opchnąć błyszczyk na Allegro.Niestety ,już parę osób się tak nacięło na te jej aukcje na Allegro,buhahahahahaahaa! **** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scas_mkup Re: Błyszczyk-do annexxy IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 26.12.02, 17:50 HEJKA, TO JA OPCHNĄŁEM TE BŁYSZCZYKI KACZYM NÓZKOM - BYŁY OCZYWIŚCIE UŻYWANE I ZAPLUTE PRZEZ MOJĄ CIOTKĘ-GRUŹLICZKĘ. ZGNIŁY JAJNIK WZIĄŁ KOLORY SIMMER I BAFIRE, W KTÓRYCH WYGLĄDA JAKBY PRZELEŻAŁ NOMEN OMEN W TRUMIENCE ZE TRZY MIESIĄCE. NO A KACZE ODNÓŻA W NIEBIESKIM BŁYSZCZYKU TO SOBIE CHYBA MOŻECIE WYOBRAZIĆ, HIHIHI. ZAPRASZAM NA MOJE AUKCJE, TOWAR PIERWSZA KLASA, TYLKO TROSZKIE NIEŚWIEŻY SCAS_MKUP Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: Błyszczyk-do annexxy 26.12.02, 18:39 A te stare berety i kapelusze,którymi handlowała swego czasu na Allegro, to kupiła w śmierdzącym ciuchlandzie w Wołominie, buhahahahahahaha! *** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś