Gość: Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:13 Czy możecie polecić mi szampon nadający objętność, najlepiej jakiś profesjonalny,ale nie z tych najdroższych lini, może być też taki zwykły z drogerii. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Szampon nadający objętość IP: 195.205.147.* 24.04.06, 11:35 Thicker Fuller Hair firmy Advanced Research Laboratories. Rewelacyjny. Są dwie wersje - revitalising i moisturizing, ja używam tej nawilżającej (mam suche, farbowane włosy) i efekty są wspaniałe. Dostepny w Sephorze, cena 35 zł/300 ml. To jest cała linia, jest też m.in. serum dodające objętności, ale nie polecam go jesli masz farbowane włosy bo wchodzi z nimi w dziwną reakcję i ciężko je rozczesać, chociaż włosów robi się naprawdę mnóstwo na głowie :) Za to nie polecam sunsilka, bo mnie tylko obciążał włosy i szybko się przetłuszczały. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Szampon nadający objętość 24.04.06, 11:38 Tak,Thicker Fuller Hair to rewelacja, potwierdzam.Polecam tez pianke z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
bez.wyksztalcenia Re: Szampon nadający objętość 24.04.06, 14:00 profesjonalny od fryzjera: Martix, linia Amplify dla mnie rewelacja, ale ostatnio tylko w internecie mozna kupic, z tej serii swietna odzywka bez splukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szampon nadający objętość IP: 212.244.242.* 24.04.06, 14:09 a ja jestem bardzo zadowolona z fioletowego Panetene.....ww nie próbowałam ale chyba całą reszte tak(profesjonalną Welle i L'oreala) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: Szampon nadający objętość IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.04.06, 16:26 Mnie jakos Matrixa komsetyki objetosci wlosow nie zwiekszaly. Z bardziej naturalnych rzeczy fajny jest np. szampon Yves Rocher, zielona seria. Nie tylko dziala od razu, ale tez z czasem pogrubia strukture wlosa dzieki bialkom roslinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Szampon nadający objętość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:42 Dziewczyny a czy ten szampon nie powoduje łupiezu,chetnie bym wypróbowała,ale mam wrażliwą skórę głowy. Odpowiedz Link Zgłoś