Dodaj do ulubionych

Szampon nadający objętość

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:13
Czy możecie polecić mi szampon nadający objętność, najlepiej jakiś
profesjonalny,ale nie z tych najdroższych lini, może być też taki zwykły z
drogerii. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Szampon nadający objętość IP: 195.205.147.* 24.04.06, 11:35
      Thicker Fuller Hair firmy Advanced Research Laboratories. Rewelacyjny. Są dwie
      wersje - revitalising i moisturizing, ja używam tej nawilżającej (mam suche,
      farbowane włosy) i efekty są wspaniałe. Dostepny w Sephorze, cena 35 zł/300 ml.
      To jest cała linia, jest też m.in. serum dodające objętności, ale nie polecam
      go jesli masz farbowane włosy bo wchodzi z nimi w dziwną reakcję i ciężko je
      rozczesać, chociaż włosów robi się naprawdę mnóstwo na głowie :)

Za to nie polecam sunsilka, bo mnie tylko obciążał włosy i szybko się
      przetłuszczały. Pozdrawiam :)
      • jarka63 Re: Szampon nadający objętość 24.04.06, 11:38
        Tak,Thicker Fuller Hair to rewelacja, potwierdzam.Polecam tez pianke z tej
        serii.
    • bez.wyksztalcenia Re: Szampon nadający objętość 24.04.06, 14:00
      profesjonalny od fryzjera: Martix, linia Amplify
      dla mnie rewelacja, ale ostatnio tylko w internecie mozna kupic, z tej serii
      swietna odzywka bez splukiwania
      • Gość: ania Re: Szampon nadający objętość IP: 212.244.242.* 24.04.06, 14:09
        a ja jestem bardzo zadowolona z fioletowego Panetene.....ww nie próbowałam ale
        chyba całą reszte tak(profesjonalną Welle i L'oreala)
        • Gość: Klementynka Re: Szampon nadający objętość IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.04.06, 16:26
          Mnie jakos Matrixa komsetyki objetosci wlosow nie zwiekszaly. Z bardziej
          naturalnych rzeczy fajny jest np. szampon Yves Rocher, zielona seria. Nie tylko
          dziala od razu, ale tez z czasem pogrubia strukture wlosa dzieki bialkom
          roslinnym.
    • Gość: Ania Re: Szampon nadający objętość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:42
      Dziewczyny a czy ten szampon nie powoduje łupiezu,chetnie bym wypróbowała,ale
      mam wrażliwą skórę głowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka