Gość: Klementynka IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.04.06, 00:33 Czy ktos posiada informacje, gdzie w Krakowie wykonuje sie peeling kawitacyjny? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? 25.04.06, 00:44 W salonie Marionnaud na Szpitalnej.Ja robię co tydzień trzyczęściowy zabieg RFT w którego skład piling kawitacyjny wchodzi.Koszt w serii-60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.autocom.pl 25.04.06, 02:32 a czy salon ten posiada swoja strone internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.autocom.pl 25.04.06, 02:32 i co to jest peeling kawiatcyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:02 piszcie gdzie jeszcze można to zrobić oprócz salonu Mar... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? 25.04.06, 09:18 Nie wiem czy akurat jest www salonu.To są firmowe instytuty więc mozna sprawdzić na ogólnej stronie.NIe wiem gdzie jeszcze robią,bo jakoś nie mam zaufania do "nieznanych" gabinetów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.04.06, 15:50 A jakie sa pozostale czesci tej serii z p.kawitacyjnym? I orientujesz sie, czy istenieje mozliwosc kombinacji albo czy wykonuja tez kawitacyjny samodzielny? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? 25.04.06, 18:08 Jutro idę na 10 to popytam,ok?Oferta RFT jest bogata,więc z pewnością można dobrać to co jest potrzebne skórze.Jutro wieczorem napisże(ok22). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.aicon.biz 25.04.06, 19:24 Zabieg ma kilka opcji przebiegu, w zaleznosci od tego, na jaki problem jest on zorientowany: przebarwienia, glebokie zmarszczki, rozstepy, lifting, nawilzanie, regeneracja i opcje posrednie, laczace zabiegi miedzy soba. Skutecznosc wysoka, oprocz tego, ze osobiscie nie polecam peelingu kawitacyjnego jako alternatywy dla manualnego czyszczenia, ale jako dopelnienie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? 25.04.06, 20:02 Pani Aneta;-)Do zobaczenia we czwartek o 10;-)Pomyliły mi się dni i już myślałam że to jutro;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś oo dziwne IP: *.compower.pl 25.04.06, 21:55 widzę że salon M. napędza sobie klientki na forum cóż za przypadek że akurat w jednym wątku spotkała się "zadowolona klientka" wraz z kosmetyczką z tego salonu ależ ten kraków mały Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: oo dziwne 25.04.06, 22:17 Normalne;-)Sama podałam adres forum mojej kosmetyczce ponieważ to właśnie ją pytałam o opinie na tematy tutaj poruszane ponieważ uważam takie osoby za najbardziej kompetentne;-)Sam salon nie potrzebuje "napędzania " klientek,ani medialnej reklamy.Znane osoby-klientki,to chyba najlepsza reklama;-)Ja umawiam się z miesięcznym wyprzedzeniem bo raczej te gabinety nie nalezą do takich w których możesz się umówić z dnia na dzień;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: oo dziwne IP: *.aicon.biz 26.04.06, 07:41 drogi Ktosiu, Krakow istotnie najwiekszy nie jest, ale ja nie o tym: skad w tobie tyle negatywnych uczuc, ironii, sarkazmu, podejrzliwosci...Nasz gabinet istotnie jest wrecz oblegany. Wiesz dlaczego? Bo tam sie chce przychodzic. Wszyscy pracownicy sa przesympatyczni i tworza wspaniala atmosfere. A tobie radze, idz na dlugi spacer i wyluzuj: ludzi mozna tez LUBIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: oo dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 07:56 jest pani kosmetyczką w tym salonie?? to proszę opisać na czym polega peeling kawitacyjny (mam zanieczyszczoną świecącą się cerę z zaskórnikami,trądzikiem, niewielkie blizny potrądzikowe), czyszczoną tylko mechanicznie do tej pory - czy po tym zabiegu ile ich potrzeba i jak się nazywa, jaki koszt, będę wyglądać lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: oo dziwne IP: *.aicon.biz 26.04.06, 08:08 Peeling kaw.wykorzystuje ultradzwieki o okr. pasmach w celu zluszczenia powierzchni naskorka. Niestety nie jest to zabieg tak gruntowny jak manualne czyszczenie,bardziej "ujednolica"powierzchnie. W aktywnym tradziku nie polecam: najpierw go wylecz. Moze kwasy owocowe? pamietaj, ze w kwasnym srodowisku nie namnazaja sie bakterie-rowniez beztlenowe,odpowiedzialne za stany zapalne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.77.classcom.pl 25.04.06, 22:45 peeling kawitacyjny robia tez w salonie kosmetycznym Kleopatra w Plaza (www.cdekleopatra.pl/) i chyba w Der Med na sw Tomasza (www.dermed.pl/index.htm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:28 polecam gabinet na Fałata 11: kawitacja kosztuje 36.-pln. gabinet może nie tak "popularny" jak ten na Szpitalnej ale za to na pewno kompetentny personel. wierzcie mi byłam w obydwóch i wolę ten na Fałata Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? 27.04.06, 15:37 hej, czy moglabys podac nazwe tego salonu i tel. kontaktowy? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:50 tel 429 60 58 sorry ale nazwy nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:59 dziękujemy wreszcie za namiar na salon a nie ten M. promowany przez użytkowniczkę kremów La gó..anych :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? IP: *.aicon.biz 02.05.06, 23:59 A M.w płacz i na Wisłę... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? 03.05.06, 19:40 Żal Ci;-)?To kup sobie też LaPrairie,albo jak chcesz to dam Ci jeden bo mąż kupił mi dwa;-)A w Marionnaud nikt nie płacze;-0.Po Tobie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Peeling kawitacyjny - gdzie w Krakowie??? 03.05.06, 20:10 Swoją drogą to Bogu dzięki że rozmowa nie dotyczy marek samochodów i ubrań;-) wtedy pewnie zostałabym zlinczowana przez anonimowego "Ktosia";-0.Jak to trudno zrozumieć,że każdy może robić ze swoimi pieniędzmi co chce-na przykład dotując Marionnaud i inwestując w kolekcję LaPrairie;-) Odpowiedz Link Zgłoś