muszla7 25.04.06, 18:26 Wczoraj kupilam ten podklad.Jest dlugotrawaly do 16 godzin,tylko szybko trzeba go rozprowadzac. Mialyscie lub macie go?Co o nim sadzicie,jest trwaly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woodpecker_from_mars Re: Podklad Loreal Infailible 25.04.06, 18:43 moim zdaniem nie bardziej niż inne; sądzę, że jest przy tym zbyt ciężki, gęsty; chyba raczej na zimę... Odpowiedz Link Zgłoś
frania_bania Re: Podklad Loreal Infailible 25.04.06, 19:17 ja jestem zadowolona, ale faktycznie ciut zbyt ciezki Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Podklad Loreal Infailible 25.04.06, 22:25 Dość trwały z tymi godzinami jednak to chwyt reklamowy .. i faktycznie dość ieżkawy na nadchodzącą pore roku, poza tym ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzk Re: Podklad Loreal Infailible IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:58 napaliłam się na ten podkład, chciałam kupić, ale na szczeście wcześniej wpadła mi w ręce próbka- no i dla mnie się nie nadaje:( precyzując- jeśli skóra jest tłusta, to się nie sprawdza. jak już ktoś zauważył- zbyt ciężki, świeciłam się już w chwilę po zaaplikowaniu i w ogóle czułam się jakbym nałożyła gumową maskę. myślę, że to podkład raczej dla skóry suchej/ normalnej, ewentualnie lekko przetłuszczającej się. faktycznie długo się trzyma, ale w związku z tym także świeciłam się permanentnie i to taki specyficzny "błysk" był, bo ciężko było zniwelować go nawet pudrem:) no, ogólnie szkoda, bo chyba nawet kolor bym dobrała i zapach mi się podobał...:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś