al_a 02.01.03, 13:02 Czy może wiecie gdzie są już w Krakowie przeceny? A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: triss Re: Kraków -wyprzedaże? IP: proxy / *.markom.krakow.pl 02.01.03, 13:56 w poniedziałek były juz w Carry -30%, w Tatuum- całkiem spore, w Zarze maja być chyba od 5-go... tez własnie mnie to interesuje.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
al_a Re: Kraków -wyprzedaże? 02.01.03, 14:35 Dzięki, interesuje mnie właśnie Zara także Reserwed. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia lalunia Kraków -wyprzedaże? IP: *.rmf.pl 03.01.03, 09:29 I jak?Co z wyprzedazami w ZARZ'E czy juz sa,bo mam zamiar wybrac sie jutro do PLAZY?Wiem napewno, ze jest obnizka w ORSAY - i o ile wiem to w TERANOWIE rowniez!Pozdrawiam PS: a jesli ktoras z WAS byla juz W ZARZE to czy warto sie wybierac tam i czy te obnizki i wyprzedaze dotycza rowniez bielizny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgo Re: Kraków -wyprzedaże? IP: 80.48.253.* 04.01.03, 09:50 W Jackpocie wszystko -30% ! Odpowiedz Link Zgłoś
al_a Re: Kraków -wyprzedaże? 06.01.03, 10:10 W weekend miałam trochę czasu i pobuszowałam po krakowskich centrach. Oto raport gdzie są przeceny: Zara, Reserwed, Solar do 50 %- na wybrane produkty Carry, Benneton - 30 % Royyal Collection -do 50% Camaieu - do 50 % Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandra Re: Kraków -wyprzedaże? IP: *.rmf.pl 06.01.03, 11:07 al_a napisała: > W weekend miałam trochę czasu i pobuszowałam po krakowskich centrach. > Oto raport gdzie są przeceny: Zara, oj, te przeceny w zarze wydaly mi sie dosc mizerne..w sumie przecenionych jest moze kilkanascie rzeczy.... szukalam na metkach jakichs efektow obnizki i dopiero jak zerknelam nad wieszaki to zobaczylam - przy polce napis np sukienka - obnizka z tylu na tyle, przy innej - bluzka - z tylu na tyle... mizernie. > Royyal Collection -do 50% tez nie na wszystko. najlepsza przecena byla w click'u - fajne sklepiki, bywaja rzeczy nietuzinkowe. wszystko przecenione o polowe. pozdrawiam mandra Odpowiedz Link Zgłoś