Dodaj do ulubionych

za ciasne spodnie

IP: *.idk.com.pl 08.05.06, 14:21
Gdy z rana zakładam spodnie - są w sam raz. W ciągu dnia- gdy siedzę- często
mnie cisną i uwierają w brzuch. Czy jest to kwestia że w ciągu dnia dosłownie
puchnę, czy ktoś też ma taki problem . W sumie najlepiej czuję się w spodniach
za luźnych , cenię sobie wygodę i swobodę. A czy ktoś ma tak samo?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: za ciasne spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 14:34
      Ja też tak mam. Rano ciuszki pasują, a koło południa czuję że wszystko wżyna mi
      się w pas. Ostatnio jak wracałam z pracy spotkałam kolegę z którym dawno się
      nie widziałam i myślał że jestem w ciąży. Odżywiam się rozsądnie i zdrowo (np
      jem pieczywo i makarony pełnoziarniste, jogurty, piję herbatki ziołowe i
      zieloną herbatę) a mimo to rozsadza mi brzuch. Zastanawiałam się czy nie kupić
      Manti Gastop na wzdęcia. Może by pomogło.
      • Gość: kropka7 Re: za ciasne spodnie IP: *.idk.com.pl 08.05.06, 14:43
        A może to normalne, np. po godzinach w pozycji siedzącej buty też wydają mi się
        ciaśniejsze, może z tą talią to też kwestia krążenia, a nie mięśni brzucha/
        spożywanych posiłków, wypitych płynów itp. W sumie gdy jestem cały czas w ruchu
        to nie ma aż takiego problemu , czy ktoś jeszcze tak ma.
        Efekt jest taki że najswobodniej się czuję gdy spodnie mi spadają..
        A pełno ludzi nosi obcisłe, dopasowane, czy swobodnie się w nich czujecie , czy
        czasem też się męczycie. Jak to jest u Was?
      • Gość: gosc Re: za ciasne spodnie IP: *.net129.okay.pl 08.05.06, 18:56
        oj tez tak mam:) ale nie siedze tylko chodze lub stoje a efekt takiego brzuszka
        jak u was, czy probowalyscie Manti Gastop?pomoglo??? mam ten dodatkowy problem
        ze lubie bluzeczki ktore przylegaja ladnie do ciala i potem......hmmmmmm kurcza
        sie :))))))0
    • Gość: ewelina Re: za ciasne spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:20
      ja tak nie mam:) mogę nosić co chcę:) A jak mam wzdęcia, to brzuch jest taki
      sam, tyle że puszczam bąki:P
      • Gość: domisia Re: za ciasne spodnie IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 08.05.06, 16:43
        z taymi spodniami to ja tez tak mam jak dlugo siedze to brzuch robi sie jak
        balon nawet jak jem malo
    • mikams75 Re: za ciasne spodnie 08.05.06, 19:21
      jedyna rada to nie kupowac spodni na styk jesli sie ma taki problem. Po co cierpiec?
      Niestety widze czesto na ulicach dziewczyny, ktore spodnie nia maja zalozone na
      siebie ale sa jakby wcisniete w te spodnie. Zabawnie to wyglada, ale do glowy mi
      nie przyszlo, ze rano moze to lepiej wygladac ;-)

Dodam, ze ja "puchne" troche w upalne dni i przed okresem, ale tez nie na tyle,
      zeby az spodnie sie robily za male.
      • Gość: mimoza Re: za ciasne spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:15
        a ja tez miałam problem ze wzdęciami. ale ostatnio troszkę schudłam (jakieś 3 kilo) i problem sam zniknął :) zupełnie nie wiem, jak to sie stało. byc może zasługa diety ;)
    • Gość: po18 Re: za ciasne spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:27
      ja też tak mam! Miło, że nie jestem sama! Niestety, nie znalazłam skutecznego
      sposobu. Manti na mnie nie działa, Espumisan też. Męczę się... Może ktoś ma
      jakiś skuteczny sposób?
    • Gość: em podbijam - mam ten sam problem :/ n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:32
    • Gość: renia Re: za ciasne spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:47
      kurcze...a ja mam odwrotnie. Rano spodnie ladnie przylegaja, a po poludniu sie
      rozciagaja i sa nieco za duze;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka