Dodaj do ulubionych

Eris ProSystem- a naczynka, czy stosowałyście??

11.05.06, 09:26
Czy stosowałyście kremy eris z serii Pro System - home care dostępnych tylko
w salonach firmowych po wcześniejszej konsultacji i badaniu skóry? Czy
jesteście zadowolene? Podobno kremy te mają większe stężenie "cudotwórczych
substancji". Ja mam problem z płytko unaczynioną cerą, testowałam różne cuda
od Dermiki z wit d, po eris apteczny (czerwona seria), avene, flos lek i nic
nie złagodziło mojego problemu. Pro system ma dwa kremy 320 i 321 na naczynka.
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Eris ProSystem- a naczynka, czy stosowałyście 11.05.06, 09:29
      chętnie podepnę się pod pytanie.
      Ponoć maja większe stężenie, podobnie Dermika profesjonalna, ale czy to DZIAŁA?
    • nessie-jp Re: Eris ProSystem- a naczynka, czy stosowałyście 11.05.06, 11:47
      To ja też się podepnę i podbiję wątek do góry. Moja cera naczynkowa ostatnio
      oszalała :(
      • Gość: majka307 Re: Eris ProSystem- a naczynka, czy stosowałyście IP: 80.51.236.* 11.05.06, 14:47
        to dokładnie tak jak moja. Zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej. Cera
        sucha i b. uwidoczniły sie duze naczynka i cała masa malutkich. Efekt:
        siateczka mocno różowa na policzkach. Zastanawiam się jak sobie radzą inne
        kobiety a zwłaszcza te w TV bo tam nie widac tych buziaków czerwonych a
        przecież nie wszystkie nakładają te fluidy i pomady. Musi być jakiś sposób
        pozbycia sie tego defektu tylko jaki.
    • Gość: no name Re: Eris ProSystem- a naczynka, czy stosowałyście IP: *.4web.pl 11.05.06, 11:50
      Biorąc pod uwagę jak zaszkodziły mi te składniki Eris w Pharmaceris dla
      naczynkowców, wole nie wyobrażać sobie działania tego...
    • marjari Re: Eris ProSystem- a naczynka, czy stosowałyście 11.05.06, 12:29
      Ja rok temu używałam kremu na noc, czyli bodajże 321, na dzien miałam 220. W
      sumie mam dość miłe wrażenia, ale moim zdaniem 321 raczej nadaje się na zimę
      niż na lato. Ja akurat mam mieszaną cerę i latem po tym kremie zapychały mi się
      pory, musiałam przerzucić się na coś lżejszego. Co do efektów, to niestety jest
      już tak, że choćby najlepszy krem, to popękanych naczynek i tak nie zlikwiduje,
      więc te które były, nadal są. Ale rzeczywiście żadne nowe mi nie przybyły.
      Kosmetyczka z salonu Eris poleciła mi jeszcze łykanie rutinoscrobinu na
      wzmocnienie naczynek. Dodatkowo ten krem fajnie odżywiał skórę. Także na zimę
      na pewno tak, a na porę wiosenno-letnią to chyba zależy, jaką masz cerę.
      • Gość: ania Re: Eris ProSystem- a naczynka, czy stosowałyście IP: *.kul.lublin.pl / 212.182.32.* 11.05.06, 13:00
        ja mam cerę dobrze nawilżoną ale mimo to suchą, wrażliwą na czynniki zewnętrzne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka