Gość: maja IP: *.acn.waw.pl 12.05.06, 20:02 witam, czy któras z Was drogie kolezanki wykonywala ten zabieg, jak dlugo trzyma sie taka opalenizna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: la_gatta Re: opalanie natryskowe IP: *.tuwien.ac.at 12.05.06, 20:06 ja osobiscie nie stosowalam, ale moja kolezanka czesto sie pryska:)trzyma jej sie to okolo tydzien, tylko czasami nierowno schodzi i widac takie lekkie plamy.mysle , ze peeling bylby na to rozwiazaniem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: opalanie natryskowe 15.05.06, 12:57 ja chodze na takie opalanie, opalenizna wspaniala, trzyma mi sie juz 2 tydzien, trzeba tylko pamietac ze trzeba bardzo ale to bardzo nawilzac skore, a przed zabiegiem zrobic dokladny peeling caial, osobiscie bardzo polecam tym ktorzy nie moga chodzic na solarium ani opalac sie na sloncu....aha, mozna tez w miedzyczasie isc na jedno - dwa opalania do solarium aby podtrzymac opalenizne:):)-tak jak wszystko zalezy kto jaki ma gust, ja osobiscie jestem bardzo zadowolona:)pozdrawiam-asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: opalanie natryskowe IP: *.gdynia.mm.pl 12.05.06, 20:08 Z tego co wiem to po prostu spryskiwanie samoopalaczem, pewnie tydzień to max. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: opalanie natryskowe 12.05.06, 20:15 ja bylam 2 razy bo chcialam byc szybko opalona, trzymalo sie jakies 5 dni, schodzilo na maxa nierowno wiec wiecej nie poszlam Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: opalanie natryskowe 12.05.06, 20:15 ale przez pierwsze 2,3 dni wyglada super, idealne np. na wazna impreze :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_kokietka Re: opalanie natryskowe 12.05.06, 20:16 a ja mam także pytanie: ile takie coś kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: opalanie natryskowe 15.05.06, 13:00 ja płacilam za cale ciało 50 zl, jezeli ktos chce pol ciala placi 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: opalanie natryskowe 15.05.06, 13:43 A na czym to polega takie opalanie natryskowe. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: opalanie natryskowe 15.05.06, 14:51 stoisz w pokoju kobieta pryska cie specjalnym plynem, zabieg trwa moze z 20 minut, potem trzeba stac i schnac z jakies 7-8 minut, najlepiej potem nie zakladac niczego obcislego(stanika tez), opalenizne widac od razu tzn na poczatku jest troszke zoltawa ale po jakims czasie -ok 10 minutach brazowieje- jednak najgorsze jest to ze proces uaktywniania sie trwa 6 godzin tzn przez najblizsze 6 godz nie mozna sie myc ani pocic, moja kolezanka ktora jest w ciazy tez chodzi i wyglada niesamowicie, tylko ze ona prosi o slabszy pigment, po 6 godzinach mozna zmyc z siebie ta brudna warstwe i cieszyc sie pieknym wygladem, i nie zapominac o kremach nawilzajacych!!!!!!!!!!:):) Odpowiedz Link Zgłoś