Dodaj do ulubionych

Biale oczy ;-)

IP: *.netcologne.de 16.05.06, 21:28
Dziewczyny,

nie jestem zwolenniczka dlugiego wystawiania sie na slonce. Co roku zazwyczaj
jestem "bladawa" ;-) W tym roku wybralam sie 2 razy do solarium (najslabszy
"stol" ), opalenizna piekna i ......BIALA SKORA POD OCZAMI !!!!! nie
zakladalam okularow, zadnych kosmetykow, nic!
czy ktoras z Was ma pojecie co moze byc przyczyna? podobne doswiadczenia?
Bede bardzo wdzieczna.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pucek77 Re: Biale oczy ;-) 16.05.06, 22:13
      Krysta, a nie masz bielactwa? Wiem, że to pewnie na wyrost, ale sama odkryłam u
      siebie u tą chorobę i opalanie moze ujawnić odbarwione fragment skóry...nie
      mówię żeby niepotrzebnie Cię niepokoić tylko zwrócić uwagę. A może miałaś jakiś
      filtr pod oczami? Pozdrawiam
      • madfashion Re: Biale oczy ;-) 16.05.06, 22:52
        może stosujesz jakis krem pod oczy? I moze on ma jakieś filtry?
        jesli nie, to nie wiem czemu :)

www.moda.bazarek.pl ____ loveFASHION butik
        • Gość: krysta Re: Biale oczy ;-) IP: *.netcologne.de 17.05.06, 11:05
          Dziekuje Wam za odpowiedzi i uwagi. O bielactwie przekopalam juz "pol internetu"
          i mysle, ze mnie nie dotyczy poniewaz te "biale okulary" pod oczami sa po 1
          bardzo regularne, po 2 nie odcinaja sie wyraznie od reszty skory, tylko przy
          granicy sie prawie z nia zlewaja, robia wiec raczej wrazenie jakgdybym
          rzeczywiscie miala jakis krem z filtrem. specjalnie napewno go nie nalozylam
          przed solarium, ale mozliwe ze to pozostalosc po Vichy Oligo 25 sztyft pod oczy
          (mam nadzieje)....przynajmniej mialabym dobry test kosmetyku :-DDDDD
          Jeszcze raz dzieki!
    • Gość: kika Re: Biale oczy ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:14
      Kolejna robi aferę i krzyczy że coś jej jest.A nie można było od razu pomyśleś
      co i jak i kiedy się używało i wtedy by się pomyślało o tym sztywcie.
      • Gość: kika Re: Biale oczy ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:15
        sztyfcie oczywiście:)
        • tagota Re: Biale oczy ;-) 17.05.06, 11:51
          Kika...zly dzien masz? troche tolerancji i wyrozumialosci.....

Milego dnia zycze
          • Gość: kika Re: Biale oczy ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:25
            Ja również miłego dnia:)
        • Gość: krysta Re: Biale oczy ;-) IP: *.netcologne.de 17.05.06, 12:03
          Kika? skad tyle agresji w Tobie?
          Nie jestem panikara - nie robie afery. Zadalam proste pytanie. Pomijajac juz sam
          fakt, ze nie sadze aby kazdy pamietal wszystkie kosmetyki jakich uzywa w ciagu
          dnia (od mydla, po szampon do wlosow, kazdy krem, odzywke, perfum, paste do
          zebow etc), to skoro az tak Cie to drazni, doskonalym lekarstwem bedzie nie
          zagladanie tu ;-)
          ...i usmiechnij sie czasem.
          • Gość: kika Re: Biale oczy ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:24
            Ja uśmiecham się cały czas:)a dziś mam jakieś poważne zawroty głowy i piszę co
            mi ślina na język przyniesie. a przypomniało mi się jak moja kuzynka zaszczepiła
            się przeciwko żółtaczce i narobiła paniki że niby po tym zżółkła, a okazało się
            że kupiła sobie nowy krem z Garniera chyba skóra musnięta słońcem i też nie
            skojarzyła, ze to po tym kremie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka