Dodaj do ulubionych

Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :)

19.05.06, 07:58
Witajcie!
Jestem bardzo ciekawa nowego Capivitu-Hydra Control (Wit A+E z dodatkiem oleju
z ogórecznika).Ma działać na wysuszoną skórę z poziomu niższych partii tkanek
i skutkiem czego ma być znacząca poprawa stau suchej skóry.
www.apteka-centrum.pl/capivit-hydrocontrol-nowosc-p-1779.html
Mam tak przesuszoną skórę,że mleczka ,kremy i balsamy nie radzą sobie,co jest
dziwne,gdyż piję naprawdę sporo niegazowanej wody mineralnej.
Czy któraś z was zakupiła już sobie te kapsułeczki i może co nieco powiedzieć
na ich temat?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga podnosze IP: *.k.omnitec.pl 19.05.06, 09:18
      bo tez jestem ciekawa
      • monias11 Re: podnosze 19.05.06, 09:49
        czy to nie jest jakis kolejny chwyt marketingowy? Cos mi sie wydaje ze jednak
        tak i nie warto.
        • iluminacja256 Re: podnosze 19.05.06, 10:01
          sadzę, ze jest to kolejny chwyt marketingowy:)
          Olej z ogórecznika, z trudem, bo z trudem, ale mozna kupic w sklepach ze zdrową
          zywnością a nawet neiktórych aptekach - trzeba tylko pamiętać, ze nie wolno go
          ogrzewać! A sama witamina A+E kosztuje w aptece 3, 80 .
          • Gość: la_gatta Re: podnosze IP: *.tuwien.ac.at 19.05.06, 11:44
            ja uzywam od dwoch tygodni i moim zdaniem jest bardzo fajny.nie mam moze
            jakiejsc exstremalnie suchej skory, ale po zimie mialam na twarzy szczegolnie
            na brodzie i kolo nosa przesuszona skore i zadne kremy na to nie
            pomagaly.nieladnie sie luszczyla i w ogole. teraz odpukac mam spokoj.moim
            zdaniem warto.opakowanie na miesiac kosztuje 13 zl wiec tez nie majatek.
            pozdrawiam
            • Gość: malenka Re: podnosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:46
              nie uzywalam, bo jeszcze nie widziałam w aptece. ale mam zamiar kupić. kiedys
              brałam capivi a+e ale pozniej przerzuciłam się na skrzyp i tak juz
              zostało... ;) ale ten kupie bo mam suchą skórę zwłaszcza na nogach
    • super.kinia Re: Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :) 19.05.06, 14:10
      2-3l wody niegazowanej dziennie i zobaczysz róznice. Przecież ten preparat ma
      nawilżyć skórę, a można to uzyskać jedynie dostarczając organizmowi wody.
      • herbaciana1 Re: Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :) 19.05.06, 14:40
        a masz czas chodzić do łazienki co 20min?jak tak to zazdroszczę
      • Gość: aga Re: Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :) IP: *.k.omnitec.pl 19.05.06, 15:16
        nie umiem się zmusic do picia takich ilości :(((
      • justa_79 Re: Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :) 19.05.06, 15:47
        czasami woda nie wystarczy, ważna jest też np. zawartość NNKT omega 3 w diecie.
        • super.kinia Re: Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :) 19.05.06, 18:35
          no tak, ale chyba przynasz, że jak ktoś nie pije wody, tylko wchłania słodką
          colę i tym podobne dziadostwo, to nie ma co liczyć na gładką cerę.
          • iselle Re: Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :) 19.05.06, 19:53
            Ja colę piję nałogowo i mam gładką cerę więc po co demonizować ;>
    • Gość: Sofi Re: Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:35
      Bardzo polecam, biorę od jakiegoś czasu i skora jest gładsza.
      • szelest_tafty Re: Capivit Hydra Control-spróbujemy,zobaczymy :) 19.05.06, 15:57
        używam tradycyjny Capivit i chętnie wypróbuję nowy. Acha i takie małe
        pytanko...Czy ktoś jeszcze rozgryza te ampułki?:) bo ja bardzo lubię smak tego
        olejku^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka