Dodaj do ulubionych

efekty widać...

03.03.07, 15:49
dieta jakoś idzie, ćwiczonka też i efekty widać, oponka znika , spodnie luźne
sie robią i o to mi chodziła, pragnę jeszcze pozbyć sie 5 kg...
Obserwuj wątek
    • miziutkowa Re: efekty widać... 05.03.07, 15:14

Ale super!
      Gratuluje!
      • milena2004 Re: efekty widać... 07.03.07, 07:59
        Dzięki, teraz musze jeszcze zacząć więcej ćwiczyć na nogi i ramiona. Szczerze
        powiem myślałam że z tą dieta lepiej mi pójdzie, zdarza mi się i to dośc często
        przekroczyć 1000kacl
        • miziutkowa Re: efekty widać... 07.03.07, 14:16
          Wiesz, wydaje mi sie ze to przez to ze caly czas jest zima... niby troche
          cieplej juz ale i tak organizm potrzebuje wiecej zaspasow do dogrzania
          organizmu. Sprobuj ustalic granice przy 1200 i dopiero stopniowo schodz do
          1000... Moze to jest jakis sposob...
          Miziutkowa :)
          • milena2004 Re: efekty widać... 07.03.07, 19:25
            Pewnie masz rację, dlatego nie panikuje tylko znowu zabieram się do ćwiczeń i
            przyjże się tym kacl. Pozr Milena
            • ameliaxl Re: efekty widać... 10.03.07, 18:34
              Gratuluję Ci sukcesów i trzymam kciuki. Też bardzo bym chciała poczuć się na
              Wiosnę leciutko,mam 6-7 kg nadwagi i prośbę do Ciebie. Jeśli masz jakąś dietę
              to proszę przyślij mi na maila gazetowego ameliaxl@gazeta.pl i zasady jakich się
              stosować. Wszyscy tu pisza o odchudzaniu, ale na temat diety niewiele. Wydaje mi
              się, że jest to najrozsądniejsza dieta i chciałabym ją stosować. Z góry dziękuję.
              • milena2004 Re: efekty widać... 13.03.07, 18:48
                nie mam jakiejś specjalnej diety, zresztą ostatnio moja mała jest chora i nie
                mam za bardzo czasu na wymyślanie, staram sie liczyć kalorie, już mam w nawyku
                sprawdzać jak kupuję co ile ma kacl, tłuszczu i w ciągu dnia staram sie nie
                przekraczać 1000-1200, zobacz tę stronke , pozdr. MIlena www.moja-dieta.pl/
    • ala-81 Re: efekty widać... 20.03.07, 09:10
      Mileno napisz ile już jesteś na diecie, w jakim czasie i ile już udało Ci się
      zrzucić. Nie chce mi się ćwiczyć :) lubię jedynie pływać a nie zawsze mam
      okazję iść na basen, do ćwiczeń w domu nie moge się przekonać.
      • milena2004 Re: efekty widać... 20.03.07, 17:55
        ja od 12 stycznia przez miesiąc byłam na ścisłej diecie 1000 kacl i schudałm 2
        kg. dodatkowo ćwiczyłam w domku ostatnio jak moja mała choruje to jem różnie
        choć się staram liczyć kacl tego co jem, nie jem po 17.30, chyba że jakiś owoc
        czy jogurt. Dziś sie zważyłam i dalej stwierdzam że stoję w miejscu a moim celem
        dalej jest 5-7 kg. Musze znowu się sprężyć i pilnować sie bardziej. Przy ścisłym
        stosowaniu 1000 kacl można schudnąć a ćwiczenia no cóz wydaj mi się że musisz
        jakos się przemóc, może spróbuj tak jak ja, mała coś ogląda a ja w tym czasie
        serię brzuszków i cos tam jeszcze i jakoś udaje mi się dziennie coś poćwiczyć :)
        powodzenia
      • milena2004 Re: efekty widać... 20.03.07, 17:56
        jeszcze jedno daj mi znać jaki masz przepis na tę zupę, miałam kilka przepisów a
        może ty masz inny i mi bardziej podejdzie.
        • ala-81 Re: efekty widać... 20.03.07, 20:06
          www.vitalia.pl//?mid=25&fid=201&odp_id=18421&pid=18421&forum=1&cookie=1
          • milena2004 Re: efekty widać... 29.03.07, 18:23
            dzieki za link , ja coś mam od kilku dni dołka jakoś nie mogę się "dietować" nie
            jem dużo ale wiem że jest ot więcej niż 1000 kacl
    • milena2004 znowy przybyło :( 04.06.07, 07:59
      zamiast wagi ubyć 5 kg to dalej przede mną 5 kg do pozbycia się :(!!!,
      pofolgowałam sobie a umiar to podstawa, trzymania wagi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka