Gość: zoe17 IP: *.drzewna / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:47 Przyjemne z pożytecznym. Ktora z Was wyprobuje? wiadomosci.onet.pl/1328004,16,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mujer82 Re: kakao IP: *.ghnet.pl 25.05.06, 14:40 To działa.I kakao pite regularnie i masło kakaowe stosowane na skórę. Jak byłam mała i jeździłam do dziadków to moja ciocia farmaceutka dawała mnie i swoim dwóm córkom codzinnie kakkao na śniadanie i smarowała nas masłem kakaowym.Miałyśmy i mamy do dziś ładną,lekko śniadą cerę i nigdy w dzieciństwie nie oparzyłyśmy się słońcem.Po piciu kakao skóra jest widocznie lepiej natłuszczona i nawilżona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: kakao IP: *.aster.pl 25.05.06, 14:43 > Jak byłam mała i jeździłam do dziadków to moja ciocia farmaceutka dawała mnie i > swoim dwóm córkom codzinnie kakkao na śniadanie i smarowała nas masłem > kakaowym.Miałyśmy i mamy do dziś ładną,lekko śniadą cerę i nigdy w dzieciństwie > nie oparzyłyśmy się słońcem. I to masło kakaowe aplikowane w dzieciństwie działa do dziś. Ciekawe, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: kakao IP: 195.116.43.* 25.05.06, 14:48 a to fajnie co piszą, piję codziennie kakao, nie wiedziałam ze ma takie właściwosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś