Gość: aa IP: *.loonar.pl 28.05.06, 22:54 Co polecacie na zimno na ustach? Pasta nie pomaga :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Zimno na ustach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:09 pasta? na wirusa???? zowirax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Zimno na ustach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:10 olejek z drzewa herbacianego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Zimno na ustach :( IP: *.loonar.pl 28.05.06, 23:13 ile kosztuje zovirax? Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Zimno na ustach :( 28.05.06, 23:22 Niestety około 20 złotych-ostatnio po 21 kupowałam. Są tańsze odpowiedniki,ale na mnie działa tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreatywni Re: Zimno na ustach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 07:54 Zowirax działa cuda jeżeli stosuje się go od razu po dostrzerzeniu pierwszych objawów. Ja ostatnio płaciłam 17 zł. Polecam także Hascovir (cena ok. 8 zł). Mnie pomaga także jeżeli zastosuję go później niz pierwszego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: Zimno na ustach :( 29.05.06, 08:00 tez polecam Hascovir, jest duzo tanszy niz Zovirax a dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Zimno na ustach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:38 olejek herbaciany, bez względu na fazę zimna, cena ok. 6 zł. Hascovir tez jest niezły, ale trzeba działać od poczaku - to duzo tańszy odpowiednik zoviraxu. Najszybciej i najskuteczniej działa jednak olejek z drzewka herbacianego. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.cyganka Re: Zimno na ustach :( 29.05.06, 11:15 ja się zaraziłam od koleżanki ale do dziś mam spokój (odpukać w niemalowane) bardzo dobrze podziały na mnie krople antywirusowe, które dostałam w ośrodku Andrzej Tołoczko, w warszawie. krople są na receptę, ale działAJĄ natychmiast. łyka się i smaruje wargę, u mnie nawet nie było strupka, bo to od razu znika. jak ktoś chce namiar na teś ośrodek, to moge poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka8 Re: Zimno na ustach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:56 Polvir; do kupienia w aptece, maść lub sztyft.Tanie. Działa też na zajady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zimno na ustach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:50 Odkąd pamietam jest to moj problem, wirusa dostalam w prezencie genetycznie od taty :( wyprobowalam chyba wszystko, zawsze byl potem strupek i caly proces gojenia wynosil ok 3 tygodni... az kolezanka polecila mi tabletki na zimno. Nazywają sie HEVIRAN i mozna je dostac tylko na recepte. Sa przeznaczone dla osób, ktore maja czesto zimno i u ktorych dlugo sie goi. Biorac tabletki nie mam strupka i wszytko znika po 2 dniu :) Mam nadzieje, ze i Wam pomoga:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś