goosia5 07.06.06, 23:57 może ktoś wie, gdzie w warszawie jest solarium natryskowe i jak to działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myniek1 Re: solarium natryskowe 08.06.06, 10:29 To się nazywa air brush, jak wrzucisz w wyszukiwarkę to pokaże ci salony gdzie mają taki sprzęt. Znam taki salon w Piasecznie k. Warszawy, ale nie polecam bo oszukali w nim moją koleżanke. Rozcieńczyli prawdopodobnie barwniki i nic jej nie wzięło. Odpowiedz Link Zgłoś
nesting_sheep Re: solarium natryskowe 08.06.06, 11:05 moim zdaniem to straszna sciema. Jestem z poznania, bylam na takim zabiegu i efekt byl makabryczny, zrobily mi sie plamy, syf poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: solarium natryskowe 08.06.06, 20:50 Taka opalenizna schodzi po tygodniu! to jest dobre jak wychodzisz gdzies a nie na dluzsza mete! lepiej juz pojsc 10 razy na solarium Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: solarium natryskowe 08.06.06, 20:54 slyszalam ze po stym sa plamy to tak jakbys uzywala smoopalacza na grochowie sa 3 salony ktore maja solarium natryskowe Odpowiedz Link Zgłoś