15.06.06, 22:25
Chciałabym zrobić sobie tatuaż na kostece ale nie wiem czy to bardzo boli i czy jest mozliwość zrobienia tatuażu takiego na kilka lata a nie na całe życie. jeśli coś wicie na tan temat dajcie znać.
Obserwuj wątek
    • maggi9 Re: Tatuaż 15.06.06, 22:28
      nie ma tatuażu na kilka lat.To jest oszustwo i nie powinno sie nazywac tego tatuażem.Jak nie jestemś zdecydowana to zrób sobie henne albo naklejke
      • sara_m7 Re: Tatuaż 15.06.06, 22:48
        ok ale od czego się różni zwykły tatuaż od tego z henny??
        • kasiarzyna87 Re: Tatuaż 15.06.06, 22:51
          tym, ze tatuaz z henny jest robiony na skorze a normalny tatuaz jest "wbijany"
          pod skore. na kostce nie boli. a tatuaz na pare lat tez istnieje wiec bez
          przesady!! sama mam tatuaz ale teraz nie wyobrazam sobie zyc bez niego :))
          musisz wybrac wzor ktory bedzie Cie interesowal dlugi czas, zebys pozniej nie
          zalowala :)) pozdrawiam Kasia
        • maggi9 Re: Tatuaż 15.06.06, 22:55
          Zwykły tatuaż jest wprowadzany igłą pod skóre.A henna to jest malunek na skórze który się zmywa po ilus tam dniach.
          Taki niby "tatuaż" na kilka lat to bzdura.Zazwyczaj robia to kosmetyczki wprowadzając barwnik nie tak głęboko jak w normalnym tatuażu ale troche płycej pod skórą.Żadne szanujące się studio czegos takiego nie zrobi.Widziałam w studio tatuażu ofiary takich eksperymentów-nawet po kilku latach barwnik se nie wchłonął, zostawały plamy, przbarwienia i w rezultacie ta osoba musiała zrobić na tym normalny tatuaż.
          Odradzam.Nie jesteś pewna to nie rób.Jak będziesz pewna, że chcesz to zrób ale normalny tatuaż w studiu.
    • elwee Re: Tatuaż 15.06.06, 22:53
      Ból przy tatuowaniu jest porównywalny z bólem przy pierwszej depilacji. Tak
      mogę ci pomóc...Na d trwałym czy nietrwałym dobrze się zastanów, bo nawet przy
      każdej zmianie wagi tatuaż zmieni jakos formę, więc...
      • sabeena Re: Tatuaż 16.06.06, 00:39
        nawet przy
        > każdej zmianie wagi tatuaż zmieni jakos formę, więc...

... wiec najlepiej wybrac miejsce malo podatne na zmiane wagi - plecy, kostki, itp.
        • brytfanka88 Re: Tatuaż 16.06.06, 03:46
          Zgadzam sie co do tatuazu "nie-na-stale", robiony chyba barwnikami ktorych uzywa
          sie w makijazu permanentnym, ale osobiscie znam dziewcze ktore na tak
          wytatuowanym onegdaj delfinku musialo sobie namalowac cos nowego na stale, bo
          delfinek za nic nie chcial sie wyplukac.
          A co do umieszczania go w miejscach malo podatnych na rozciaganie- plecy to
          dobry pomysla, sama tak mam i przezylam juz skok i spadek wagi a tatuaz pozostal
          w stanie niezmienionym, poza faktem ze nieco wyblakl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka