20.06.06, 11:48
znacie ten antyperspirant? kosztuje ok. 40-50zł i podobno jest rewelacyjny ale
wywoluje podraznienia.Co o nim sadzicie? Moze znacie jakis tanszy zamiennik na
taka "przypadlość" :)
Obserwuj wątek
    • satia2004 Re: Etiaxil 20.06.06, 11:51
      Polecam wyszukiwarkę - znajdziesz milion wątków o etiaxilu i jego tańszym
      odpowiedniku antidralu.
    • kasiaba1 Re: Etiaxil 20.06.06, 11:53
      No więc tak- tańszy "zamiennik" to Antidral, ale też podrażnia.
      A "Etiaxil" jest równioez w wersjo dla skóry wrażliwej :P
      Sama wybierz złoty środek.
    • agmalina Re: Etiaxil 20.06.06, 12:31

• agmalina Re: Etiaxil 20.06.06, 12:33
      stosuję ten antyperspirant. jest rewelacyjny! rzeczywiście podraznia ale tylko
      gdy się nim posmarujesz bezpośrednio po goleniu. jeśli zrobisz dzień przerwy to
      nie powinnaś mnieć problemów. jedynym minusem jest oczywiście CENA.
      • marzeka1 Re: Etiaxil 20.06.06, 13:14
        Od 2 lat stosuję etiaxil dla skóry wrażliwej, teraz używam raz w tygodniu na noc i nie wiem już, co to znaczy spocić się pod pachami. Jest rewelacyjny. Cena rzeczywiście sopra jak za buteleczkę 12,5 ml, ale mi starcza na rok, więc też nie tak dużo wychodzi.Polecam.
        • zielone_marzenie Re: Etiaxil 20.06.06, 13:17
          wazne by smarując się nim pod pachami dobrze osuszyć pachy przed zastosowaniem. Po zastosowaniu trzeba czekać z rekami podniesionymi by dobrze wyschło i wtedy nie ma podrażnien. Oczywiście nie stosować po depilacji ok 24 h. Ja mam wersję wrażliwą i jestem zadowolona
    • kiara10 Re: Etiaxil 20.06.06, 13:45
      powiedzcie mi jeszcze czy on jest na tyle rewelacyjny że sprawdzi sie w tak
      "ekstremalnej" sytuacji jak wesele- calonocne szalenstwo? :))) Chce go kupic
      wlasne dlatego, mam sukience na ktorej bedzie widac jak sie spoce :(((
      • zielone_marzenie Re: Etiaxil 20.06.06, 14:15
        uzywasz go tylko na noc i tylko trzy razy w tyg. daje efekty
        • guinda Re: Etiaxil 20.06.06, 14:57
          witam, jestem tu pierwszy raz ( i na pewno nie ostatni). Ja tez ostatnio
          kupilam etiaxil, rzeczywiscie szczypie, ale niedlugo i mozna to zniesc. mam
          tylko pytanie - czy jak smarujecie na noc, to pozniej w dzien smarujecie jakims
          innymm antyperspirantem? Bo ja za pierwszym razem zastosowalam etiaxil na noc,
          a w dzien niczym sie nie posmarowalam i sie normalnie spocilam, moze zapach byl
          inny i troche mniejszy. A wy stosujecie na dzien jeszcze cos?
          • zielone_marzenie Re: Etiaxil 20.06.06, 15:01
            w miarę stosowania tego środka nie bedzie takiej potrzeby, ale to wszystko zalezy od nasilenia objawów . Ja używałam na poczatku i teraz w czasie upałów też stosuję dodatkowy
    • gloria79 Re: Etiaxil 20.06.06, 21:56
      Kiedys stosowalam etiaxil, teraz uzywam antidralu. Uwazam, ze dzialanie obu
      specyfikow jest dokladnie takie samo, wiec nie warto przeplacac (antidral to
      ok. 15 pln). Jedyna wada obu: przy dlugotrwalym stosowaniu (kilka miesiecy)
      zmniejsza sie ich skutecznosc... takie sa moje doswiadczenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka