sunmaid 20.06.06, 23:31 cześć! wiecie może, gdzie w Warszawie można kupić puder Lentheric( dawny yardley)? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: mayfair, lentheric dawny yardley 20.06.06, 23:35 Jest u mnie w osiedlowej drogerii:) Myśle, że nie będzie z nim problemu w małych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
sunmaid Re: mayfair, lentheric dawny yardley 20.06.06, 23:40 dzieki! a swoja droga chyba spisze sobie skład tego pudru z Wizazu.przed chwilą porównałam sklad już wykonczonego pudru lentheric ze składem umieszczonym na wizazu i sie różni. czy mozliwe sa podrobki tak taniego produktu? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: mayfair, lentheric dawny yardley 20.06.06, 23:42 Skład na wizażu może być nieakualny. Albo skład się może różnic np między pudrem transparentnym a normalnym Odpowiedz Link Zgłoś
sunmaid Re: mayfair, lentheric dawny yardley 20.06.06, 23:44 no też fakt, dzieki Maggi :-)jutro ide na poszukiwania tego pudru. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: mayfair, lentheric dawny yardley 21.06.06, 00:09 Jest np. w drogerii Blue (Hale Banacha, Kangurek na Ursynowie). Dzisiaj kupiłam transparentny. Niestety nie było testerów, więc musiałam kupić na oko. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sunmaid Re: mayfair, lentheric dawny yardley 21.06.06, 08:20 dzieki Nessie, sprobuje moze w KDT pod Pałacem, a jak nie bedzie to pojade do Hali Banacha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: mayfair, lentheric dawny yardley 21.06.06, 09:26 a czy zadowolone jestescie z tych pudrow?? trwaly jest i nie robi maski?? chodzi mi o sypki.. Odpowiedz Link Zgłoś
sunmaid Re: mayfair, lentheric dawny yardley 21.06.06, 09:50 niestety nie pomogę Ci, bo jeszcze nie używałam, za to moja siostra tak i była zadowolona (stad mam skład z pudełka o którym pisałam wyżej),tylko ,że ona używała prasowanego i nakładała go pędzlem. Odpowiedz Link Zgłoś