Gość: Ki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 16:37 jaśminowow-waniliowy balsam do ciała: www.allegro.pl/show_item.php?item=10120248 cukrowy peeling o zapachu ylang-ylang i mirry: www.allegro.pl/show_item.php?item=10120246 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ki Re: cukrowy peeling BATH& BODY WORKS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 16:04 Spieszę odpowiedzieć na uwagi anexxy dotyczące moich aukcji. 1. Balsam do ciała pojemności 200 ml - za taką samą pojemność Vichy zapłaciłaś więcej bez mrugnięcia okiem... Zapewniam Cię, że ten balsam wystarcza na dłużej niż 2 tygodnie, sama używam identycznego, więc wiem co mówię. Ośmielę się powiedzieć, że B&BW jest przyjemniejszy w użyciu i skuteczniejszy niż Vichy. 2. Peeling cukrowy - opakowanie 2 x większe niż wzbudzający zachwyty L'oreal (który kosztuje 50zł). Ponadto produkt ten jest bardziej wydajny niż L'oreal, bo jest gęsty i 'treściwy'. 3. Tych produktów nie kupiłam na ebay, tylko w sklepie w USA. Na mojej aukcji pojawia się logo ipix, dlatego, że korzystam z ich narzędzi. 4. Ja nie komentuję tego, co Ty sprzedajesz na allegro, choć w większości są to próbki i GWP (nie przeznaczone do sprzedaży), które kupujesz na ebay. Więc może Ty również mogłabyś powstrzymać się od uwag? Odpowiedz Link Zgłoś