naronko 04.07.06, 19:20 Jakie kosmetyki przetestowałyście i możecie polecić? Chodzi mi o jakieś mleczka ew. coś w płynie, po czym włosy łatwo wyprostować i nie widać małych kłaczków :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naronko Re: Coś do prostowania włosów 04.07.06, 20:51 chyba wszyscy z forum wyjechali na wakacje :( Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Coś do prostowania włosów 04.07.06, 22:27 Hot Liss L'Oreala, mleczko w takiej różowej butelce. Jest naprawdę dobre i bije na głowę 3x droższego Goldwella, którego wcześniej używałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ona-inka do littlefrog 05.07.06, 11:28 littlefrog A czy czasem to mleczko nie wwysusza wloskow? juz wole zeby przetluszczal jak wysuszal bo moje z natury juz sa strasznie suche ... Odpowiedz Link Zgłoś
redu Re: Coś do prostowania włosów 05.07.06, 13:09 Ja polecam mleczko Sunsilka efekt żelazka (fioletowa buteleczka) Nie przetłuszcza włosów, fajnie wygładza, włosy są lekkie i dobrze się rozczesują. Ja oprócz tego, że chciałam coś do prostowania, to potrzebowałam również preparatu, po którym będę łatwo mogła rozczesać włosy, bo zawsze po myciu mam skołtunione włosy. Ja jeszcze mam z tej serii szampon i też jest ok, poza tym zapach długo utrzymuje się na włosach o ile nie jesteś palaczką oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: do littlefrog 05.07.06, 15:08 Nie wysusza :) Po Goldwellu owszem, miałam na głowie siano, a po tym włoski są gładkie i nie przetłuszczają się szybko. To mleczko jest w ogóle pierwszym produktem który złamał moje przekonanie o tym że kosmetyki profesjonalne są lepsze od tych sklepowych, bo jak na "zwykły" produkt jest boskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty.dk Re: do littlefrog 05.07.06, 15:16 polecam fashionista smooth&shine firmy TIGI,naprawde swietne jest!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ona-inka Re: Coś do prostowania włosów 06.07.06, 10:27 Mam jeszcze pytanko :) czy przed nalozeniem tego mleczka Hot Liss konieczne jest wczesniejsze umycie wlosow czy moge je nalozyc niezaleznie np 2 dzien po myciu? dzieki :* Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Coś do prostowania włosów 06.07.06, 17:58 Myję włosy co drugi dzień i nakładam zawsze po myciu więc ciężko mi odpowiedzieć ;) Ale mleczko nie jest ani tłuste ani lepiące się więc myślę że da radę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_1985r Re: Coś do prostowania włosów 06.07.06, 17:42 Ja dziś kupiłam w Drogerii Natura Wygładzający krem do prostowanie włosów z polimerem zapewniającym termoprotekcję Joanny za ok. 12 zł Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyedgirl Re: Coś do prostowania włosów 07.07.06, 10:02 hot liss jest dobry... ale radze odzwyczaic sie od prostownicy (ja probuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
ona-inka Re: Coś do prostowania włosów 07.07.06, 10:28 a to czemu tak radzisz hmm?? Odpowiedz Link Zgłoś
scifilullabies Re: Coś do prostowania włosów 07.07.06, 16:39 littlefrog, belle&sebastian?:) ja uzywam wosku taft silk costam. taki z rozowym polyskiem w rozowym pojemniczku. jesli nie nalozy sie tego za duzo i szybko wyprostuje(zanim wyschnie calkowicie) to efekt jest idealny. tylko w tym przypadku koniecznie jest codzienne mycie wlosow(co dwa dni nie ujdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.raduj Re: Coś do prostowania włosów 08.07.06, 09:41 ja polecam CHI silk infusion firmy Farouk!! jest super, dla mnie najlepsze. Stosowalam juz wiele kosmetykow do prostowania ( GOldwell, Kerastase), ale to jest najlepsze. Mala buteleczka kosztuje okolo 10 zl. a starcza na bardzo dlugo!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciemniak83 Re: Coś do prostowania włosów 08.07.06, 11:47 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=113936942 a czy może ktos probowal tego wynalazku... opis jest taki, że aż nie chce się wierzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
etabeta Re: Coś do prostowania włosów 08.07.06, 15:21 zbyt piekne by moglo byc prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś