05.07.06, 08:30
witam, mam pytanie czy któraś z Was używała kremu no-scar.wczoraj zapisał mi
go dermatolog na blizny po trądziku i zastanawiam sie czy jest sens wykupywać
go, czy to kolejny krem, który za dużo nie pomoże?a wy co myślicie na ten
temat?
Obserwuj wątek
    • kropka.nad.zet moja koleżanka 05.07.06, 08:34
      używa no-scar na blizny po operacji; jest bardzo zadowolona w efektu
      te kremy są chyba różnej pojemności, wybierz najmniejszą, to i cena będzie
      niższa
      • nalle_maja Re: moja koleżanka 05.07.06, 08:50
        Moja kuzynka używała kremu No Scar na bliznę na czole po wypadku
        samochodowym.Blizna była naprawdę spora i zasiniona-w tej chwili jest zupełnie
        blada i praktycznie lepsza już chyba nie może być.No,ale każdy reaguje
        indywidualnie-co na jednym się sprawdza,nie koniecznie pomaga drugiemu...
    • kalinazkalinowa Re: no -scar 09.07.06, 08:34
      zakupiłam na Allegro przed chwilą to cudo zobaczymy czy zadziała
      • junkii Re: no -scar 09.07.06, 08:53
        hEJ!
        Ja od 2 miesiecy uzywam No scar:) Jak dla mnie bomba:) KOlezanki sie pytaja co
        zrobilam z buzia ze nic na niej nie mam:) serio:) a wczesnieej to tu to tam
        jakis syf wyskakiwal.Uzywam go codziennie i moge smialo polecic.kupowalam na
        allegro:)
    • kalinazkalinowa Re: no -scar 09.07.06, 08:59
      super czekam na paczuszkę i będę wcierać wcierać wcierać a później zdam wam
      relację ?
      po jakim czasie zauważyłaś pierwsze efekty ?
      • junkii Re: no -scar 09.07.06, 09:09
        Wiesz co.Nie spodziewalam sie cudow.podchodzilam do tego tak troche na olewke:
        (A tu...:) mialm nie tylko jakies tam pryszcze ale tez blizny po wczesniejszym
        grzebaniu:(Juz w pierwszym tygodniu buzia sie wygladzila a teraz blizny sa
        naprawde mniej widoczne.Wcieraj go chwilke wtedy zadziala.Najlepiej na noc zeby
        nie uzywac juz innych kosmetykow.
        • olamariola Re: no -scar 09.07.06, 12:26
          też walczę z blizną, ale w mało widocznym miejscu więc mam słabą motywację...
          Wcieram maść contractubex, zapisał mi lekarz. Nie widzę efektów, poza tym, że
          blizna nie zgrubiała a tak się podobno często zdarza.
          Chciałam kupić No Scar na allegro, cena zachęcająca 23.50 ale koszty wysyłki 8
          zł! Nadal będzie taniej niż w aptece, ale wkurza mnie, że ktoś chce w taki
          nędzny sposób dorobić...
          • kalinazkalinowa Re: no -scar 12.07.06, 06:13
            słuchjcie prawda to wszystko jest co napisałyście
            wczoraj dostałam kremik posmarowałam raz na noc dziś wstaję i widzę poprawę te
            największe jeszcze zostały ale są mniejsze a te mały znikłt to niesamowite
            używałam wielu specyfików wcześniej i dopiero ten kremik mi pomógł
            po posmarowaniu blizn czuje się, że krem ma silne działanie tak jakby "wżerał
            się" w skórę ;)
    • ana-green Re: no -scar 09.07.06, 12:13
      A nie wiecie czy ten specyfik zadziała na kilkuletnią bliznę?
      • moze_i_tak Re: no -scar 09.07.06, 12:59
        Widziałam na Allegroi kilka preparatów typu No-scar - macica perłowa, masa
        perłowa - różnie to się nazywa i różnie kosztuje. Który polecacie? Dzięki!
        • junkii Re: no -scar 09.07.06, 14:20
          ---Powiem Ci ta;:aj po tradziku mialam raczej swiezsze blizny,zawsze jakas nowa
          niestety:(Ale mam tez taka sprzed ho ho!Z czasow wiekszej glupoty.Blizna duza
          ciemniejsza trwalasza.Smaruje ja tez i NAPRAWDE jest O WIELE mniej
          widoczna.Teraz to nawet bez podkladu moge sie poruszac:) Ja na allegro
          kupowalam u faceta ktory ktory juz nie ma tego:(
          • oxy_gen_86 Re: no -scar 12.07.06, 12:36
            Dziewczyny a czy NO-Scar likwiduje tez przebarwienia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka