agatawka 06.07.06, 20:50 czy ktos uzywał firmy DIADERMA? jaki używacie? jakie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: olejek marchewkowy 06.07.06, 23:32 Moja babcia ostatnio coś wpomniała, ze czytała o olejku marchewkowym :) Podobno daje fajną opaleniznę :) Sama natomiast nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: olejek marchewkowy 06.07.06, 23:46 właśnie wysmarowałam sie serum z paroma kroplami maceratu marchewkowego, barwi wsciekle! to pierwsza próba:) przed pójsciem spać przetrę twarz żeby sie nie utrwaliło.. można dostać tanio tu: mazidla.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=27&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=27 i jest dokładny opis. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: olejek marchewkowy 06.07.06, 23:52 a zapomniałam napisać, barwi "na Chinczyka" wiec naprawde mam nadzieję ze nie jest to trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
limaria1 Re: olejek marchewkowy 07.07.06, 14:11 Spokojnie mgiełko, serum nie barwi trwale, nastepnego dnia wszystko sie zmyje. Jedynie po nalozeniu trzeba odczekac chwile zeby sie dobrze wchlonelo i nie pobrudzilo poscieli, choc jesli jesto biala posciel to trzeba uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
magnetica Re: olejek marchewkowy 07.07.06, 12:55 Mogłabyś podać przepis na to serum? Na stronie mazideł nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
agatawka Re: olejek marchewkowy 07.07.06, 16:09 ale mnie chodziło o olejek DIADERMA, czy ktos uzywał? jaki i kiedy? rano czy wieczorem i jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: olejek marchewkowy 07.07.06, 19:24 olejek diaderma też tak barwi (jest zmywalny), jest wydajny, szybko się wcghłania, porządnie nawilza- opinia znajmomej Odpowiedz Link Zgłoś