mersi2 14.07.06, 17:07 że te dziewczyny maą tak ładnie wygolone bikini i nogi jaki sposób depilacji da taka gładkosć i nie chodzi mi o to ze jest retusz na zdjeciach itd :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: modelki itd, jak to sie robi,... 14.07.06, 19:19 No niekoniecznie w Photoshop ;)- na żywo to się nie da, ja myślę że skoro twarz można zapodkładować i przypudrować że nawet mega pryszcze się nie ostaną, to czemu nie nogi, ręce itd. Czasem na reportażach z kulisów pokazów widać że i ciało im czymś smarują. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: modelki itd, jak to sie robi,... 14.07.06, 19:56 otóż to, dziewczynom tuszuje się także niedoskonałości na ciele. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nikate Re: modelki itd, jak to sie robi,... 14.07.06, 19:58 Tak, wiiesz, trzeba dodać, ze tymi kobietami zajmują się sztaby profesjonalistów, któezy złuszczają, nawilżają i oczywiscie panie wizażystki i kosmetyczki, które elegancko farbami do ciała bądź specjalnymi kosmetykami przed sesjami maskują to i owo.Wszystko to zasługa dobrego makijazu, oświetlenia a w przypadki sesji do gazety-oczywiście photoshopa.Jest taka opcja co się nazywa"efekt satynowy" i bużka jak marzenie.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś