8n 09.02.10, 23:06 naprawdę nie wiecie jak smakuje wasza sperma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:13 Nie żebym próbował, ale w porównaniu z tymi kombinacjami z surowym jajkiem czy płynnym mydłem, sperma naturalna może nie być taka najgorsza. troche stad, i ostatnio troche rozmawialam na ten temat z chlopcami z ktorymi mieszkam. twierdza, ze nie maja zadnego pojecia na ten temat. dziwne. a odzywek do wlosow maja milion. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:17 Hmmm... powiedziałabym, że chłopcy lubią kłamać albo się wstydzą, bo jednak chyba wielu z nich znajduje się w takiej sytuacji, że ten smak poznają. Kurka, mogłam o tym magisterkę napisać, zamiast o tych głupotach, co napisałam :-D Odpowiedz Link
8n Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:25 tez mialam takie przekonanie, ale ostatnio troche zaczelam watpic. wiec teraz wracam na swoja wczesniejsza pozycje i bede sie jej trzymac juz dozywotnio. i jak ktos mi bedzie mowil ze nie, to ja bede mu mowic - i tak ci nei wierzę! Odpowiedz Link
2szarozielone Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:28 o jedzeniu, dietach, tle kulturowym zwyczajów żywieniowych i takich tam :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:21 > > Nie żebym próbował, ale w porównaniu z tymi kombinacjami z surowym jajkiem czy > płynnym mydłem, sperma naturalna może nie być taka najgorsza. No bo taka prawda - nie próbowałem surowego jaja z solą czy picia mydła w płynie ani innych kombinacji. A co do spermy to przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd - oczywiście że wiem jak smakuje i się tego nie wstydzę, ani się nią nie brzydzę. Odpowiedz Link
wiarusik Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:27 nie próbowałem bo się brzydzę.ale naturalnie dziewczyna nie powinna mieć przeciwwskazań. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:29 naprawdę nie mam pojęcia. co w tym dziwnego? Odpowiedz Link
8n Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:33 ja bym umarla z ciekawosci. tzn nie umarlabym bo na pewno bym sprobowala. to prawie jak nigdy nie widziec siebie nago! powinno sie nie zdarzac.. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:35 jakos nigdy nie miałem takiej potrzeby. nie sprawdzałem też jak smakuje mocz. krew sprawdzałem. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:48 hehe to akurat był kontrargument argumentu o krwi, a nie argument przeciw probowania spermy. w sumie nie miałbym nic przeciwko gdybym poczuł kiedyś taką potrzebę. Odpowiedz Link
wiarusik Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:49 kupy chyba też nie próbowaliśmy,ale może warto otworzyć się na nowe doświadczenia? naturalnie. Odpowiedz Link
8n Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:52 czytałam niedawno raport o "ostatnim tabu" - kupie. dowiedzialam sie miedzy innymi, ze marcin luter codziennie zjadal lyzeczke swojej kupy. a marquez de sade karmił swoje prostytutki marcepanem, wierząc, że ich kupa będzie wtedy słodsza. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: czy chłopcy 09.02.10, 23:58 > czytałam niedawno raport o "ostatnim tabu" - kupie. cytując amerykańskich murzynów: "Where do you find such shit, girl?" :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: czy chłopcy 10.02.10, 00:07 de Sade to był obrzydliwie zafiksowany na tym temacie ;) Różne zboczenia kumam, ale tego za diabła nie :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: czy chłopcy 10.02.10, 00:12 pokochał kobiecą dupę tak,że zasmakował to co produkuje. Odpowiedz Link
thank_you Re: czy chłopcy 10.02.10, 00:13 Appolinaire też. :D Była taka jedna scena w jego książce, gdzie wysmarowali się kupą i następnie kochali. Fak! :-) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: czy chłopcy 10.02.10, 09:10 > Była taka jedna scena w jego książce, gdzie wysmarowali się > kupą i następnie kochali. protestuję! Nie można w jednym zdaniu użyć słów "wysmarowali się kupą" i "kochali się"! :D Odpowiedz Link
hsirk Re: czy chłopcy 10.02.10, 09:22 racja. w takich okolicznosciach przyrody, to on ja po prostu wzial i wypierdolil. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: czy chłopcy 10.02.10, 11:45 thank_you napisała: > Appolinaire też. :D Była taka jedna scena w jego książce, gdzie wysmarowali się > kupą i następnie kochali. Fak! :-) Fak??? A może jednak Szit... :D Tak czy inaczej - w towarzystwie tych dwóch panów Roth jest łagodnym poczciwcem. :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: czy chłopcy 10.02.10, 11:55 Wiedzą ,wiedzą tylko nie chcę się do tego przyznać.Hipokryci :-) Odpowiedz Link