zeberka_25 15.07.06, 18:21 Witam, wybieram sie na 5dniowe spa & wellness do hotelu Faltom w Gdyni. Czy moze ktoras z was tam byla? Jakie wrazenia? Co myslicie o zabiegach i jakie polecacie najbardziej. Z gory dziekuje za Wasze opinie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shakirzycusia Re: Spa w hotelu Faltom... 15.07.06, 18:57 Hotel Faltom to Rumia (za Gdynią), nie polecam- przereklamowane, niedostatecznie wyposażone. Generlanie to nędzna miniaturka. Wiem, bo jestem mieszkanką Rumi i korzystałam, już chyba lepsze jest SPA w Falko. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_25 Re: Spa w hotelu Faltom... 15.07.06, 19:06 hmmm, kurcze sama juz nie wiem... Na roznych forach, roznie pisza. Mam nadzieje, ze nie bedzie az tak zle.... Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Spa w hotelu Faltom... 17.07.06, 10:44 Ja polecam częściowo :) Koleżanka chodzi regularnie na zabiegi do kosmetyczki i jest zachwycona, a bywała już w wielu miejscach! Poleca masaż kamieniami i tybetański. Ja na masażach nei byłam, ale ogólnie jest bardzo miło, sympatycznie, natomiast wielce wysoki standard to nie jest. Trzeba wiedzieć, że Hotel Faltom mieści się w Rumi, za Gdynią w stronę Wejherowa, na najruchliwszym skrzyżowaniu w mieście i okolicy, dodatkowo bezpośrednio (brama w bramę) sąsiaduje z Castoramą oraz McDonald's, dwiema stacjami benzynowymi itp. Miejsce badziewne. Dodatkowo standard wykończenia w środku to - no cóż - kicz, kicz, kicz (złote kolumienki i falbanki...) Wakacji w takim miejscu nie chciałabym spędzać! Natomiast same zabiegi i obsługa są OK. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_25 Re: Spa w hotelu Faltom... 17.07.06, 11:04 dzieki za odpowiedz, wiem ze hotel nie jest za uroczy:) jednak chodzi mi glownie o zabiegi. Polowe dnia bede i tak spedzac w Gdansku lub Sopocie. Mam nadzieje, ze bedzie ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula1122 Re: Spa w hotelu Faltom... 18.07.06, 19:38 zeberka, a kiedy jedziesz? bo ja tez sie tam wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś