Gość: ula IP: *.rasserver.net 07.02.03, 01:40 Zobaczcie jakie ceny ma Eris za granicą, tragedia!! beautyexclusive.com/erisskincare.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotmanka Re: Eris w $ 07.02.03, 10:55 faktycznie - !!!! krem pod oczy z folacyna (w Polsce = 15 zl) za $35.... niezly ktos robi biznes, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Eris w $ IP: *.rasserver.net 07.02.03, 16:45 no w zasadzie to nic w tym dziwnego, przeciez to dziala w obie strony myslicie ze np Neostrata albo Clinique kosztuje w USA tyle co u nas, jakby oni widzieli nasze ceny to tez by się za głowez załpali i pomysleli boze kto to kupi:)) Dla nich nasz Eris moze byc rownie ciekawy jak dla nas ich marki dostepne czesto za male pieniadze w zwyklych marketacg a u nas sprzedawane jako marki selektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
lulka7 Re: Eris w $ 07.02.03, 16:58 no bez przesady-nie kupisz klinika za 4 $ a eris w Polsce tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Eris w $ IP: *.rasserver.net 07.02.03, 17:19 nie mozesz tego poruwnywac bezposrednio i przeliczas $ na zlotowki, ale uwzgledniac srednie zarobki a one sie bardzo roznia. Jesli bys tak chciala porownywac to ich chleb kosztowal by u nas ok 8 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Eris w $ IP: *.jci.com 07.02.03, 18:10 zeby byl porownywalny z polskim, to ja place ok. 15 zl za bochenek ;) ale za to mam cieplo ;) a co do Erisa - dobrze, niech sie cenia. Jezeli tylko sa chetni do kupowania, to czemu maja nie kosztowac $35? A jezeli nie bedzie chetnych, to spuszcza z tonu. Rynek sam to zalatwi. Poki co dumna jestem ze polskie kosemtyki wkraczaja na rynki. Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: Eris w $ 07.02.03, 18:10 Bo Eris nie sili sie by wszystko było drogie i nie wstydzi sie firmować swoim nazwiskiem tanich kremów. Więc w Polsce kupisz krem Eris za 8 zl(nawilża)i z serii gdzie wykorzystano bardziej zaawansowane technologie po 30-80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Eris w $ IP: *.rasserver.net 07.02.03, 18:56 kurcze to ktory chleb masz na mysli, no w zasadzie moj ulubiony razowiec tez kosztuje ok 4$ czyli podobnie i ja tez mam cieplo:)) I zgadzam sie, cena wcale nie swiadczy tak zawsze o jakosci i ja tez jestem dumna z naszych kosmetykow polskich:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk do uli IP: *.jci.com 07.02.03, 19:43 oj... ojoj... nie pamietam jak sie nazywa... chyba "artesian bread" z czarnymi oliwkami, ze sklepu Vons - miazsz ma taki polski. Dobry jest jeszcze chleb z marchwia, rodzynkami i orzechami wloskimi z Trader Joe's - brzmi dziwnie, ale 'gestosc' tez ma taka polska (jak 'oliwski') no i nie jest slodki. Cukier w chlebie to tu dramat prawdziwy, czesto 5 g na kromke!! rowniez pozdrawiam... a moze jestesmy jakos niedaleko? (LA) Gość portalu: ula napisał(a): > kurcze to ktory chleb masz na mysli, no w zasadzie moj ulubiony razowiec tez > kosztuje ok 4$ czyli podobnie i ja tez mam cieplo:)) > I zgadzam sie, cena wcale nie swiadczy tak zawsze o jakosci i ja tez jestem > dumna z naszych kosmetykow polskich:) > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: do uli IP: *.rasserver.net 07.02.03, 19:47 Nie bardzo, raczej drugi kraniec FL:)) Udało mi się znaleźć taki bez cukru a nawet tłuszczu, nie pamiętam nazwy, ale jest tylko w dziale ze zdrową żywnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: do uli IP: *.jci.com 07.02.03, 19:56 no to moze sie kiedys wybierzesz w wakacje, kto wie moj e-mail: dodatkowy@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: do uli IP: *.rasserver.net 07.02.03, 20:14 dziekuje bardzo ale niestety nie, bo niedlugo wracam do Polski.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: do uli IP: *.jci.com 07.02.03, 20:17 :( no ale przynajmniej chleb i Eris beda taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: do uli IP: *.rasserver.net 07.02.03, 20:28 z tym chelbem to nie problem, bo prawie wcale go nie jadam, a znowu bedzie mi bardzo brakowac tutejszych kosmetykow, trzeba przyznac ze wybor znacznie wiekszy niz w Polsce, ale trudno:)) cos za cos:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś