Dodaj do ulubionych

masaże odchudzające

27.07.06, 13:59
czy są jakieś masaże, które wpływaja na poprawienie mankamentów sylwetki+
gimnastyka +dieta, stosowałyście kiedyś (masaże), prosze doradzcie bo mam
zamiar iśc do kosmetyczki, wiadomo że kosmetyczka powie,że to pomaga ale czy
Wam pomogło?
pozdr
Obserwuj wątek
    • junkii Re: masaże odchudzające 27.07.06, 14:07
      Hej!ucze sie w szkole kosmetycznej.mam fizykoterapie i rozmawialismy troche o
      tym.te masaze nie odchudzaja.dzialaja w pewnym stopniu na Twoja podswiadomosc
      bo wiesz ktos powie ODCHUDZAJACE i....:( kurde niestety.napinaja troszke skore
      moga ujedrnic ale nie odchudza raczej:(
      • gofera1 Re: masaże odchudzające 27.07.06, 14:09
        o bto mi chodziło w takim razje pieniadze poświęcam na wybielenie ząbków
        pozdr i dziekuje
        • junkii Re: masaże odchudzające 27.07.06, 15:04
          Ciesze sie ze jakos Ci pomoglam:) he he Niby powinnam polecac ale :P Taka
          prawda:) Kase wezma a schudnac sie nie schudnie:) ale z cala pewnoscia moge
          polecic zabieg cynamonowy na cialo ktory swietnie napina skore:)wyszczuplajacy
          antycellulitowy(tez nie odchudza ale skora jest po nim gladka i jedrna:)
          Powodzenia:) Pozdrawiam:)
          • gofera1 Re: masaże odchudzające 27.07.06, 15:10
            uwielbiam dziewczyny z forum:-), przynajmniej sa obiektywne odpowiedzi, wiem
            kosmetyczka napewno by mnie namówiła , bo to nie mała kasa
            pozdrawiam i dziękuje
            • latifaaa Re: masaże odchudzające 27.07.06, 15:35
              To chyba zależy od tłuszczyku.
              Jak ktoś ma pozbijany tłuszczyk w jednym miejscu (np. w górnej części ud), to
              mogą pomóc - bo trochę go "rozbiją" i łatwiej się spali. Ale tak poza tym, to
              mogą co najwyżej wpłynąć na równomierny rozkład fałdek:-))
            • cfc5 Re: masaże odchudzające 27.07.06, 15:42
              widocznie "rozmawialismy troche ..." nie wystarczy trzeba praktyki i prawda jest
              taka że dzieki masażom można sie odchudzic i to w sposob jak najbardziej zdrowy.
              Niestety rzeczywiscie jest to sposob bardzo drogi ale polecam ze wzgledu na to
              ze jak wiadomo tracac kg skora czesto wiotczeje w przypadku stosowania masazy
              minimalizujemy ten efekt. Dobry mazysta powinien tez znac zagadnienia dietetyki
              i doradzac co wolno a czego nie w trakcie takiej kuracji masazem. Oczywiscie
              moje stwierdzenie ze to bardzo dobry sposob opieram na doswiadczeniach osob
              ktore sie takiej kuracji poddaly i efekty sa powalające. Jednak kogo stac na
              prawie codzienne godzinne masaze (cztery dni, przerwa, cztery dni, przerwa
              itd.) przez dwa miesiace (kazdy masaz przy wykupieni takiej ilosci 60 zł) i
              potem 2 razy w tygodniu dla podtrzymania efektu po 70 zł godzinka. Kosztuje ale
              dziala napewno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka