Gość: Nitka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 00:54 Pierwszy sklep H&M powstaje w Warszawie w Wola Park Super bo to fajne i przyzwoite cenowo ciuszki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Hennes & Mauritz w Polsce 17.02.03, 21:43 Hip hip! Mam nadzieję, że niedługo opanują Polskę jak kraj długi i szeroki. Minęło już trochę czasu, odkąd mieszkałam za granicą obok ich sklepu, ale wciąż jeszcze, jak myślę o kupnie jakiegoś ciucha, mam ochotę iść do HMa. Tylko, że wszędzie za daleko albo jakoś nie po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Hennes & Mauritz w Polsce IP: *.alcatel.pl 18.02.03, 16:28 Czy to pewna informacja? Czekałam, czekałam, bardzo długo czekałam na ich sklepy w Polsce mam nadzieje że to nie złudna nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Hennes & Mauritz w Polsce 18.02.03, 19:53 na drzwiach przyszłego sklepu już od dawna jest napisane, że tam powstanie H&M. też go lubię, ale jak byłam 2 tyg. temu w Wiedniu to ciuchy tak średnio mi się podobały... tzn. to, co już mi się spodobało, było cenowo już nie aż tak atrakcyjne, a pozostałe nie różniły się b. od oferty Zary np. (ale patrzyłam z premedytacją tylko na to, co na wystawach, zresztą dużych). żeby tylko nie były jakieś odrzuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krampetek Re: Hennes & Mauritz w Polsce IP: *.crowley.pl 19.02.03, 09:24 ptasia napisała: > na drzwiach przyszłego sklepu już od dawna jest napisane, > że tam powstanie H&M. Ale kiedy? Kiedy? Miezkam dosyć daleko od tego centrum i poza H&M na razie nic mnie tam specjalnie nie ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krampetek Super! Daj znać na forum, jak już otworzą... IP: *.crowley.pl 20.02.03, 15:52 Odpowiedz Link Zgłoś