Gość: Katy IP: *.lodz-doly.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 15:10 Dziewczyny, co polecacie z tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: DERMIKA? IP: *.stacje.agora.pl 21.02.03, 17:28 oliwke do ciala w sprayu. baaardzo przyjemna. mam tez krem na dzien z filtrem, matujacy. bardzo ladnie pachnie, dobrze sie wchlania, ale czy daje jakiekolwiek efekty? a - maseczka supernawilazajaca - niewypal :-( tez ladnie pachnei, przyjemnie wyglada, ale jak mialam tarke, tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: DERMIKA? 21.02.03, 18:31 Polecam całą serię Mat-B, pod warunkiem oczywiście, że masz cerę mieszaną. I jeszcze jedno - maseczka do okolic oczu z serii Rosarium. To tyle. Cała reszta produktów tej firmy jest moim zdaniem bardzo, bardzo średnia. Kremy Mat-B są bardzo przyjemne w użyciu i na dodatek faktycznie działają. Cera mi się zdecydowanie poprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
aure11 Re: DERMIKA? 22.02.03, 10:14 Potwierdzam, Mat-B rzeczywiscie matuje. Ja uzywam kremow z tej serii na nac i na dzien. A do tego pieknie pachnie, takim ...slodkim grejfrutem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: DERMIKA? IP: 217.98.124.* 24.02.03, 13:27 a ja bardzo lubię maseczkę Koktajl Witaminowy z serii winogronowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: DERMIKA? IP: 212.244.167.* 24.02.03, 13:43 Wiesz, ja od niedawna też używam serii MAT-B i jest naprawdę super. dobrze nawilża i matuje i pięknie pachnie grejfrutami. Polecam maseczkę nawilżającą! Odpowiedz Link Zgłoś