aniutkam 19.08.06, 15:52 lubie takie cytrynkowo-grejpfruitowe zapachy, jakie znacie perfumy, wody toaletowe, które tak pachną? co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: cytrynowe zapachy perfum 19.08.06, 15:59 Teoretycznie: www.sephora.com/browse/section.jhtml?categoryId=C8073 Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: cytrynowe zapachy perfum 19.08.06, 16:12 OUI Lancome, trwały, idealny na upały. Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: cytrynowe zapachy perfum 19.08.06, 16:23 nie znam takich czysto cytrusowych ale mogę polecić te z nutą cytryny albo grejpfruta: - Puma red&white - Oscar De La Renta flanker citrus - Jil Sander sport - D&G Light blue z tańszych: - C-Thru czerowne i żółte Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: cytrynowe zapachy perfum 19.08.06, 20:06 Jak dla mnie,zgodnie z tym jw. bardzo cytrusowe jest własnie "Light Blue" Dolce &Gabbana, trochę mniej ostre/kwaśne jest "Cool Water" Davidoff. Wiem też, że Guerlain ma grejpfrutowy zapach z "alegoryjnej" serii - coś w nazwie z pampeluną. Poza tym dużo letnich edycji zapachów (w tym Adidasa i Pumy) ma silne akcenty cytrusowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dorist Re: cytrynowe zapachy perfum 19.08.06, 20:59 Piękny zapach, taki świeżo cytrynowy, chłodny idealny na upalne dni to SERGIO TACCHINI "O.ZONE". Odpowiedz Link Zgłoś
zp68 Re: cytrynowe zapachy perfum 19.08.06, 22:00 eau d'hadrien annic goutal, bardzo cytrusowe i swieze, Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: cytrynowe zapachy perfum 19.08.06, 22:06 Pamplelune i Lemon Fresca Guerlaina Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: cytrynowe zapachy perfum 19.08.06, 23:14 Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune i Lemon Fresca Yves Saint Laurent In Love Again Cerruti Image Azzaro Orange Tonic (bardziej pomarańczowy niż cytrynowy) Angel Schlesser Femme Odpowiedz Link Zgłoś