lida82 20.08.06, 22:21 la roche active C pod oczy (z la roche posay) zaastanawiam sie nad zakupem tak obiecujaco brzmi ta vit C bede wdzieczna za porady.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: sprawdzilyscie juz moze... 20.08.06, 23:13 Właśnie kończę tubkę. Jestem zadowolona z rezultatów, skóra wokół oczu jest bardziej jędrna i napięta, zmarszczki mimiczne mniej widoczne, a i kurze łapki jakby mniej widoczne. Moim zdaniem kremik jest wart zakupu, a na pewno lepiej się spisuje niż ten, który przed nim miałam czyli ReapairWear Clinique'a. Jutro mam zamiar kupić Hydraphase, bo ja bardzo lubię eksperymentować. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: sprawdzilyscie juz moze... 20.08.06, 23:30 ale mi smaka zrobilas na ten krem wlasnie sie zastanawiam nad active C a Hydraphase problem mam w tym, ze kosmetyki LRP moge kupic jedynie na wakacjach bo u mnie sa niedostepne:( a clinique wszechobecne!i mi nie odpowiadaja.Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za opinie bedzie decydujaca przy zakupie:) jaka jest cena tych kremow w Polsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
zp68 Re: sprawdzilyscie juz moze... 20.08.06, 23:41 ja tez dziekuje za opinie, bo wlasnie skusilam sie majac nadzieje, ze warto Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: sprawdzilyscie juz moze... 20.08.06, 23:47 Cieszę się, że mogłam pomóc i mam nadzieję, że mnie wirtualnie nie zamordujecie jeśli nie spełni waszych oczekiwań:D Cena oscyluje w granicach 50zł, a krem wystarcza na kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: sprawdzilyscie juz moze... 21.08.06, 17:15 extreme_honey napisała: > Cieszę się, że mogłam pomóc i mam nadzieję, że mnie wirtualnie nie zamordujecie > jeśli nie spełni waszych oczekiwań:D > Cena oscyluje w granicach 50zł, a krem wystarcza na kilka miesięcy. napewno wirtualnie Cie nie zabijemy kazdy ma inne oczekiwania i inna cere ale osobiscie jeszcze nie zawiodlam sie na produktach LRP a obecnie testuje je:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: sprawdzilyscie juz moze... 22.08.06, 20:35 Witaminy antyoksydacyjne (C, E, beta-karoten) chronią przed tzw. wolnymi rodnikami z tego też względu jest to dobry kosmetyk. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: sprawdzilyscie juz moze... 23.08.06, 07:24 Ja tym kremem akurat zachwycona nie byłam. Raczej traktowałabym go jako coroczną kurację witaminą C (zapobiegawczo) niż krem na już istniejące zmarszczki. Krem był niezły, przyjemnie się go stosowało, ale osobiście po tak pochlebnych recenzjach spodziewałam się jednak czegoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: sprawdzilyscie juz moze... 23.08.06, 23:23 taka opinia tez potrzebna mi byla dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: sprawdzilyscie juz moze... 24.08.06, 19:01 jeszcze moze opinia osoby ktora juz uzywala.Prosze.POzdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś