yoniska 26.08.06, 20:41 warto kupić?? czy faktycznie nawilża?? i czy te kolory są niewidoczne na ustach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: błyszczyk oligo 25?? 27.08.06, 10:47 Ja osobiście kupiłam czerwony i żałuję. Nawilża jak każdy inny błyszczyk a koloru na ustach nie czuć, lepi się potwornie. Na wizażu jest też kilka recenjii, ale w lepszych aptekach są testery tego błyszczyka, radzę wypróbować przed zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: błyszczyk oligo 25?? 27.08.06, 11:10 Ten błyszczyk to raczej bardziej balsam ochronny na usta. Koloru nie widać (mam ten czerwony), połysk jest jak po pomadce ochronnej, ale nawilża wg mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: błyszczyk oligo 25?? 27.08.06, 11:56 wedlug mnie super byłyszczyk bez koloru,dobrze nawiżający i dający ładny połysk to nivea-takie w tubce,cena niższa o wiele a efekt,jak dla mnie,super! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_86 Re: błyszczyk oligo 25?? 27.08.06, 18:46 Warto kupić :) Kolory są niewidoczne - mam wszystkie trzy. Usta są nawilżone, a co najważniejsze mikrokrążenie w ustach jest większe.... tak, miałam podrażnione usta od szczoteczki do zębów i jak użyłam błyzczyku, to czułam takie pulsowanie w ustach... więc działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: błyszczyk oligo 25?? 28.08.06, 09:36 to chyba faktycznie sobie odpuszcze, skoro wiekszosc pisze , ze taki sobie, choc jeszcze przeglądne ocenu na wizażu... dzięki dzoiewczyny, podzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goska_1 Re: błyszczyk oligo 25?? 28.08.06, 09:55 Mam go i uważam że jest średni.Kolor niewidoczny,nawet ładny zapach, nawilża tak sobie, spodziewałam sie że w tej kategorii będzie lepszy,dość nietrwały.Spodziewałam sie po nim więcej, nistsety u mnie sie nie sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkaszka Re: błyszczyk oligo 25?? 28.08.06, 13:21 A ja jesttem bardzo zadowolona - nawilża, nie klei się, higieniczna tubka, transparentne kolory, nie ma brokatu (ninawidzę!), efekt jest naturalny. Niektórzy tylko twierdzą, że jest niezbyt smaczny :P Odpowiedz Link Zgłoś