Dodaj do ulubionych

Szampon Regenal

28.08.06, 19:21
dosc drogi, warto kupić?
jakie macie opinie?
Obserwuj wątek
    • fr-edza Re: Szampon Regenal 28.08.06, 19:28
      Rewelacyjny!!Gdyby nie on to bym miała żółte włosy , a tak to mi je rozjaśniał
      delikatnie i były takie piekne złociste (pisze w czasie przeszłym bo od paru
      miesięcy jestem brunetka :P ), naprawde warto kupić i uwazam ze jest wydajny.

Piszesz ze drogi...(?)to ile on teraz kosztuje , jak go miałam ostatnio to około
      15zł.

Jest też taki podobno z Schaumy ale nie spotkałam sie w sklepie z nim jeszcze ,
      jest tańszy podobno.
    • pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 11:43
      Obecnie stosuję ten szampon. Rzeczywiscie jest dosc drogi, mojemu chlopakowi
      wlosy stanely deba jak zobaczyl ze kupuje takie malenstwo za prawie 20 zł. Jest
      dobry ale trezba uzywac systematycznie i przez dluzszy czas. Plus za ladny
      zapach i wydajnosc. PS. nie przestrasz sie fioletowego kolorku ;)
    • pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 11:45
      Tutaj co nieco przewija sie na temat zazolconych wlosow. ;*
      • pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 11:45
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=47222191&v=2&s=0
        • grote Re: Szampon Regenal 29.08.06, 12:06
          Szampon jest kiepski, ma brzydki dla mnie denerwujący zapach przypominający
          kiepską wodę kolońską. Włosy po nim są sztywne. Efektu spodziewanego nie
          zauważyłam mimo użycia zgodnie z "instrukcją". Może trzeba trzymać na włosach
          dłużej niż 5 min /ja trzymałam 1o min/ ale wytrzymaj z fioletem na głowie tyle
          czasu - nie bardzo ładnie pachnie i cieknie po twarzy, piecze w oczy. Oj
          dobrze, ze mi butelka pękła - bez żalu wywaliłam. O niebo lepsza jest srebrna
          płukanka za ok. 7zł w sklepie fryzjerskim.
          • pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 12:07
            Nalezy trzymac 2-3 minuty, niepotzrebnie emczylas sie te 10 hehehehe, to nic
            nie daje! Tu nie ma zasady im dluzej tym lepiej, bo tak to nalezaloby trzymac
            godzine albo i dwie:] zapach ma jak szampon pokrzywowy
            • fr-edza Re: Szampon Regenal 29.08.06, 16:15
              Ja tez uwazam go za świetny i napewno po nim nie ma sztywnych włosów.
    • kaya_1985r Re: Szampon Regenal 29.08.06, 16:28
      Świetny jest tylko pod tym względem, że przy regularnym używaniu naprawde
      niweluje żólty odcień włosów. Ale pod każdym innym względem jest straszny.
      Włosy są suche, ciężko się rozczesują i nic nie daje użycie odżywki. Do tego
      jest w ogóle niewydajny. Zamiast tego szamponu polecam płukankę do włosów
      Delia. Kosztuje grosze, nie wysusza włosów i starcza na jakieś 2-3 miesiące
      przy codziennym jej używaniu (Regenal starczał mi na 2 tyg)
      • pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 22:59
        na dwa tygodnie? to albo masz dlugasne wlosy, albo lejesz 5 razy wiecej niz
        potrzeba! jest baaardzo wydajny, wystarczy odrobina, by obficie sie pienil!!
        Polecam
        • fr-edza Re: Szampon Regenal 29.08.06, 23:37
          Co za bzdura...2 tygodnie...to chyba jak myjesz pare razy włosy , ja myje raz i
          codziennie i miałam go ponad miesiac , włosy sie pięknie błyszczą i sa miekkie w
          moim wypadku , bo nie mam "siana" na głowie , więc jest ok:)
    • ladyblue Re: Szampon Regenal 29.08.06, 16:37
      moim zdaniem warto. dość drogi, ale spełnia swoje zadanie, zresztą i tak tańszy
      niż profesjonalne (te ok. 40,-) poza tym bardzo wydajny. ja stosowałam na
      przemian regenal i normalny szampon.
    • daria00 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 23:43
      wczoraj kupiłam kosztował 20.90
      myłam nim włoski i super się rozczesują, zauważyłam iż troszkę pasemka się
      rozjaśniły, oby tak dalej ;)
      • pretensja_19 Re: Szampon Regenal 30.08.06, 19:28
        a widzisz ;) Mialam racje :D:D a tak btw ja kupowalam w Rossmanie za 19 z
        hakiem
    • legal_blonde opinie na wizazu 30.08.06, 12:40
      www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=6748

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka