daria00 28.08.06, 19:21 dosc drogi, warto kupić? jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fr-edza Re: Szampon Regenal 28.08.06, 19:28 Rewelacyjny!!Gdyby nie on to bym miała żółte włosy , a tak to mi je rozjaśniał delikatnie i były takie piekne złociste (pisze w czasie przeszłym bo od paru miesięcy jestem brunetka :P ), naprawde warto kupić i uwazam ze jest wydajny. Piszesz ze drogi...(?)to ile on teraz kosztuje , jak go miałam ostatnio to około 15zł. Jest też taki podobno z Schaumy ale nie spotkałam sie w sklepie z nim jeszcze , jest tańszy podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 11:43 Obecnie stosuję ten szampon. Rzeczywiscie jest dosc drogi, mojemu chlopakowi wlosy stanely deba jak zobaczyl ze kupuje takie malenstwo za prawie 20 zł. Jest dobry ale trezba uzywac systematycznie i przez dluzszy czas. Plus za ladny zapach i wydajnosc. PS. nie przestrasz sie fioletowego kolorku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 11:45 Tutaj co nieco przewija sie na temat zazolconych wlosow. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 11:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=47222191&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
grote Re: Szampon Regenal 29.08.06, 12:06 Szampon jest kiepski, ma brzydki dla mnie denerwujący zapach przypominający kiepską wodę kolońską. Włosy po nim są sztywne. Efektu spodziewanego nie zauważyłam mimo użycia zgodnie z "instrukcją". Może trzeba trzymać na włosach dłużej niż 5 min /ja trzymałam 1o min/ ale wytrzymaj z fioletem na głowie tyle czasu - nie bardzo ładnie pachnie i cieknie po twarzy, piecze w oczy. Oj dobrze, ze mi butelka pękła - bez żalu wywaliłam. O niebo lepsza jest srebrna płukanka za ok. 7zł w sklepie fryzjerskim. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 12:07 Nalezy trzymac 2-3 minuty, niepotzrebnie emczylas sie te 10 hehehehe, to nic nie daje! Tu nie ma zasady im dluzej tym lepiej, bo tak to nalezaloby trzymac godzine albo i dwie:] zapach ma jak szampon pokrzywowy Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Szampon Regenal 29.08.06, 16:15 Ja tez uwazam go za świetny i napewno po nim nie ma sztywnych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_1985r Re: Szampon Regenal 29.08.06, 16:28 Świetny jest tylko pod tym względem, że przy regularnym używaniu naprawde niweluje żólty odcień włosów. Ale pod każdym innym względem jest straszny. Włosy są suche, ciężko się rozczesują i nic nie daje użycie odżywki. Do tego jest w ogóle niewydajny. Zamiast tego szamponu polecam płukankę do włosów Delia. Kosztuje grosze, nie wysusza włosów i starcza na jakieś 2-3 miesiące przy codziennym jej używaniu (Regenal starczał mi na 2 tyg) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 22:59 na dwa tygodnie? to albo masz dlugasne wlosy, albo lejesz 5 razy wiecej niz potrzeba! jest baaardzo wydajny, wystarczy odrobina, by obficie sie pienil!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Szampon Regenal 29.08.06, 23:37 Co za bzdura...2 tygodnie...to chyba jak myjesz pare razy włosy , ja myje raz i codziennie i miałam go ponad miesiac , włosy sie pięknie błyszczą i sa miekkie w moim wypadku , bo nie mam "siana" na głowie , więc jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Szampon Regenal 29.08.06, 16:37 moim zdaniem warto. dość drogi, ale spełnia swoje zadanie, zresztą i tak tańszy niż profesjonalne (te ok. 40,-) poza tym bardzo wydajny. ja stosowałam na przemian regenal i normalny szampon. Odpowiedz Link Zgłoś
daria00 Re: Szampon Regenal 29.08.06, 23:43 wczoraj kupiłam kosztował 20.90 myłam nim włoski i super się rozczesują, zauważyłam iż troszkę pasemka się rozjaśniły, oby tak dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: Szampon Regenal 30.08.06, 19:28 a widzisz ;) Mialam racje :D:D a tak btw ja kupowalam w Rossmanie za 19 z hakiem Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde opinie na wizazu 30.08.06, 12:40 www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=6748 Odpowiedz Link Zgłoś