punkgirl 04.09.06, 11:01 podpowiedzcie który z rozświetlaczy jest najlepsz?rimmel?avon?a może jeszcze inny?i cena:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bridgetb Re: rozświetlacz 04.09.06, 11:53 Ja uzywam rozswietlacza Avonu-kolor light. Jestem z niego zadowolona. Kosztuje troche ponad 20 zl a w promocji(chyba w obecnym katalogu) 16,90. Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: rozświetlacz 04.09.06, 13:55 Ja za to szukam rozświetlacza bez brokatu!!!!! Dobijają mnie kosmetyki rozświetlające z BROKATEM... po prostu ohyda... Czy w Avonie jest brokat? Czy może maluteńkie drobinki? A może tylko rozświetlacz powoduje sam połysk i niczego tam nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
bridgetb Re: rozświetlacz 04.09.06, 14:20 w Avonie nie ma brokatu. Ewentualnie malutkie malutkie drobinki, ale efekt jest bardoz naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
hawajka111 Re: rozświetlacz 05.09.06, 10:20 potwierdzam - rozświetlacz z avonu jest tani i naprawde bardzo ładnie wygląda.. Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: rozświetlacz 05.09.06, 10:28 Z Avonu chodzi Wam o ten sztyft, tak (tomorrow, czy jakoś tak)? Czy ten czarny w tubce /color trend/? Czy może o tą bazę,podkład 2w1? Odpowiedz Link Zgłoś
bridgetb Re: rozświetlacz 05.09.06, 12:05 Mimo ze dlugo uzywam to zapomnilam jak sie nazywa. W kazdym razie wyglada jak pisak i jest w 2 odcieniach-light i medium. Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: rozświetlacz 05.09.06, 12:37 A ja Ci polecę rozświetlacz Guerlain Divinora. Bazę można stosować samą lub zmieszać z fluidem. Jest nieziemsko wydajna, pięknie pachnie. Od razu przepraszam, że daję link do mojej własnej aukcji na Allegro z tą bazą, ale nikt na razie takiej samej nie sprzedaje: www.allegro.pl/item125426180_guerlain_estee_lauder_lancaster.html i być może cena będzie taka sama jak tej Avonowej:) a może kotka? miau o perfumach Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: rozświetlacz 05.09.06, 12:56 Ja uzywam podkładu rozświetlajacego AA. Jest delikatny, nie wysusza skóry i bardzo ładnie rozświetla a przy tym się nie swieci zbyt bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kotbalamot Re: rozświetlacz 05.09.06, 13:05 Polecam pod makijaz dla z męczonej cery bazę rozświetlającą Spotlight Estee lauder. Efekt odmłodzenia. Nalezy tylko lekko przypudrować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś