miinia 05.03.03, 08:25 czesc, czy ktoras z Was zamawiala cos ze sklepu internetowego polleny? ja juz czekam jakis czas i nic, na maile nie odpowiadaja... czy mialyscie tez podobne problemy? pzdr miinia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakam Re: Pollena Aroma 05.03.03, 08:41 Zamawiałam 2 razy i nigdy nie miałam problemu, mieszkam w Warszawie i dostawa trwała 3 dni od zamówienia. Drugim razem zaryzykowałam płatność na konto ale pani z Polleny skontaktowała sie ze mna telefonicznie, że to będzie długo trwało i lepiej, żebym zapłaciła przy odbiorze-zgodziłam sie i po 3 dniach listonosz przyniósł paczkę. Czy Ty też wybrałaś opcję płatności gotówką przy odbiorze? Nie wiem gdzie mieszkasz, może to wina poczty. Żeby się upewnić, czy paczka została wysłana - po prostu do nich zadzwoń i zapytaj. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miinia Re: Pollena Aroma 05.03.03, 08:56 Dzieki za info. Wybralam platnosc przy odbiorze, a mieszkam w Legionowie wiec paczka nie powinna isc duzo dluzej niż do Ciebie. Poczekam cierpliwie do konca tygodnia, pozniej zadzwonie do nich. pzdr miinia Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Pollena Aroma 05.03.03, 09:09 A może zatelefonuj od razu, po co czekać i się denerwować; personel Polleny jest bardzo kompetentny i miły, kupować tam to czysta przyjemność:) Otrzymałam od nich trzy paczki, za każdym razem wysyłkę potwierdzono telefonicznie; moja Mama natomiast, na pierwsze zamówienie czekała stosunkowo długo, bo aż 1,5 tygodnia, ale paczka dotarła w stanie idealnym i obie jesteśmy bardzo zadowolone- już nie kupujemy w sklepach, zamawiamy przez internet:)) Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś