Dodaj do ulubionych

Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)?

10.09.06, 19:59
Witam
Do tej pory jak przychodziła wieczorna niedziela to mowilam sobie,że od
poniedzialku biore się za siebie.bede cwiczyla,mniej jadla,chodzila na saune
itp.Ale brakowalo czasu.
Tym razem czasu mam duzo wiecej:) i dlatego stanowczo od jutra bede robic to
co mialam juz robic 3 miesiace temu.
Dieta,sport i relaks(maseczki,kapiele,depilacja)
Kto ze mną?:) Musi mnie ktos wspierac i podtrzymywac na duchu:)
Obserwuj wątek
    • elsbieta Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 10.09.06, 20:14
      Ja Cie wspieram. Sama nie musze juz sie odchudzac. Pilnuje zeby znowu nie utyc.
      Schudlam w bardzo prosty sposob. Przestalam wypijac kalorie. Pije tylko
      niegazowana wode, czarna nieslodzona kawe i herbate. Jem warzywa i owoce w
      calosci. Nie pije zadnych sokow. Cwiczenia ksztaltuja sylwetke, ale same, bez
      zmniejszenia kalorii. Cwicze mniej, niz kiedys, ale dzieki wyeliminowaniu tych
      plynnych kalorii jestem chudsza.
      Trzymam za Ciebie kciuki.
      Nie polecam zadnej diety, ktorej nie mozna utrzymac przez cale zycie.
      • gosiakus3 Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 10.09.06, 20:23
        Dzieki za wsparcie:)
        Mam nadzieje,że wkoncu mi sie uda.Chce zrzucić z 5 kg.
        Jakis czas temu zaczelam biegac ale zaczely mnie bolec stawy i zmniejszyly mi
        sie piersi:/ a nic uda i pupa:(
        Teraz zaczne chodzic na areobik wodny;)
    • sophie999 ja też:):) 10.09.06, 20:57
      ja też od jutra:) moja jedyna metoda to liczenie kalorii. jak liczę dokładnie, ile kalorii pochłaniam, to jakoś się ograniczam. łatwiej mi zrezygnować ze słodyczy, bo jak to potem zapisać?- czekolada-500 kcal?;) więc robię tabelkę zaraz w excelu, dzielę na 5 czy 6 posiłków (małych!) i zaczynam... pieczywo pełnoziarniste, płatki owsiane, jogurty, owoce. tylko warzywa zawsze spożywam w za małych ilościach, bo większosc nie nadaje się do zjedzenia ot tak (jak owoce- jabłko, banan, winogrona, cokolwiek). a na przyrządzanie niskokalorycznych potraw warzywnych stanowczo nie mam czasu:(
      i jeszcze cwiczyc tez zamierzam. pomysle jeszcze, czy rower czy marsz czy cwiczenia w domu.
      i z cera tez chce zrobic porzadek:) zeby ogolnie poczuc sie lepiej:) POWODZENIA:)
      • czekoladkaaa Re: ja też:):) 10.09.06, 21:17
        j.w.Zobaczymy jak długo wytrzymamy!życzę powodzenia Wam i sobie:)
        • dolce_bacio }i{ 10.09.06, 21:26
          to ja tez sie przylaczam dziewczynki!!chociaz "zaczynam od jutra" powtarzam juz
          od trzech dni....ale mam nadzieje ze razem damy rade!:)
    • unicat6 Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 10.09.06, 21:25
      ja od wtorku bo jutro czas na wprowadzenie organizmu do diety. moja dieta to :
      www.kulturystyka.pl/artykul374/
      • gosiakus3 Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 16:22
        hej
        I jak wam idzie pierwszy dzien odchudzania bo mnie swietnie:) Psychicznie chyba
        jestem wkoncu przygotowana na to.Narazie zjadlam 3 jablka,serek homogenizowany
        i zupe grzybowa(ktora niestety nei lubie :/) zaraz zjem jakies warzywko i
        owocek;)
        Do tego dzis mialam 90 minut ostergo treningu;)
        Oby tak do zrzucenia 5 kg.
        • zolinkaa Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 16:42
          no więc przyłączam się do was;) tyle ze ja od jutra:P:P:Phiih bo dziś juz
          niestety podjadłam sobie batonika i frytki:)
          • gosiakus3 Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 16:44
            A zjadlabym takie 3bita ;)
            Ale jak dieta to dieta!
            Nie mysle o slodyczach;)
            Juz nie moge sie doczekac kiedy pojde na areobik wodny,podobno sa niesamotwite
            rezulataty.Wyszczupla nogi i pupe:)
        • cezary.malgorzata Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 16:43
          No to ja się pochwalę, ze własnie spadł mi 5 nadprogramowy kilogram - dieta trwa
          od 3 tygodni. Jem jak smok, o głodzie zapomniałam, a waga leci w dół :-)
          Dodam tylko, że naturalnie - bez specyfików aptecznych i zbytniego wysiłku
          fizycznego.
          • zolinkaa Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 16:55
            więc jak?
    • madzia773 Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 17:23
      ja też Cię wspieram:) jestem na diecie od 26 lipca plus ćwiczenia. Na razie
      widzę mały efekt tylko po ubraniach bo nie ważę się żeby nie tracić
      mobilizacji. Wagę schowałam do pawlacza i tylko patrzę po ubraniach.Na razie
      weszłam w spódnicę dżinsową która jeszcze ubiegłej jesieni mi się nie dopinała:)
      • tori86 Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 17:28
        ja tez sie do was przylaczam, zrzucilam juz 5kg i chce jeszcze tyle, ale od
        mojej diety minely chyba juz jakies 3 miesiace...od jutra znowu zaczne, bo chce
        wazyc tak 47-48kg, dzisiaj jeszcze zjem pyszny kawalek ciasta i bulki, od jutra
        niesettey znow bede musiala o tym zapmniec, dodam, ze jak schudlam te 5 kg to
        moja waga przez 3 miesiace sie utrzymuje, chociaz wrocilam do "normalnego"
        odzywiania sie, co u mnie znaczy, ze codziennie jem cos na slodko:)
        pozdrawiam i miejmy z tego jakies frukta:)
      • india222 Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 17:32
        ja tez od dzis zaczełam:)stosuje diete kopenhaska.juz drugi raz w tym roku
        chociaz wiem ,ze tak niby nie wolno.zapisałam sie tez na zajecia z tanca
        brzucha...dzis sa pierwsze.byłam na zakupach .pokusiłam sie o pare
        maseczek.zamierzam tak dbac o siebie jak przed moim niedawnym
        slubikiem...efekty były super.wystarczyło tylko troche uwagi poswiecic tylko
        sobiie...powodzenia dziewczyny!!!
        • cezary.malgorzata Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 20:08
          To ja wam proponuje swoją dietę : odstawiłam całkowicie cukier, mięso i jego
          przetwory, jem duzo warzyw, kasz, zbóż, sól tylko morska, mnóstwo ziół. Schudłam
          5 kg, wzmocniły mi się włosy <lśnią jak nigdy!> i paznokcie, zniknęły uporczywe
          wypryski i wydęty brzuszek. Nie jem też produktów mlecznych, wapn uzupełniam z
          kasz i warzyw, tak samo białko. Dieta jest bardzo prosta, tania ! :-) z ww.
          produktów naprawdę można wykombinować fajne potrawy. Zainteresowanym służę
          pomocą. pozdrawiam i życzę sukcesów z jakąkolwiek - byle rozsądną dietą :-)
          małgorzata
    • paul_ina Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 20:59
      Ja z Wami!! To będzie taki nasz dietowy wątek.
    • ashoka Re: Od jutra się odchudzam! kto ze mną;)? 11.09.06, 21:44
      ja też!! ogólnie biorę się za siebie:] w programie:
      *dieta(kasze,pełnoziarnisty makaron,brazowy ryż,drób,ryby,chude mleko i
      twarożek,warzywa i owoce)
      *ruch(rowerek,ćwiczenia na brzuch)
      *witaminy i suplementy
      *balsam antycell i masaże codziennie(co jakiś czas foliowanie;])
      *duużo wody, herbata czerwona i zielona
      *no i zmiana nastawienia:)
    • sophie999 jabłecznik... 11.09.06, 21:56
      mój pierwszy dzień nie wypalił:( skusiłam się na absolutnie przepyszny jabłecznik...:( ale od jutra zabieram się za siebie na poważnie, mój chłopak wyjeżdża, więc akurat będę miała wiecej czasu, żeby zająć się sobą. i już żadnych ciast!!;) uda mi się:):):) pozdrowienia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka