magdamatu 06.11.01, 13:38 czy ktoras z Pan mam juz cos takiego? chodzi mi przede wszystkim o kreski na powiekach chcialabym sobie cos takiego zapodac a nie bardzo wiem gdzie z gory dziekuje magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muzaaa Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZROBIĆ TATUAŻ PERMANENTNY? IP: *.dialin.buffalo.edu 06.11.01, 20:35 "Makijaz permanentny i trwaly to nie to samo! Ten pierwszy to po prostu tatuaz. Mondy kilka lat temu, nie sprawdzil sie. Zostaje na cale zycie, deformuje sie, zmienia kolor. Bezpieczniej wiec zdecydowac sie na makijaz trwaly." Nie jestem taka zorientowana:) ale przeczytalam o tym w ostatnim numerze "Twoj Styl". Wypowiada sie tamna specjalistka od makijazu trwalego Magdalena Bogulak, ktora jest wlascicielka salonow Sharley. Musisz poszukac gdzies dokladnego adresu bo w pismie go nie podali:) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZROBIĆ TATUAŻ PERMANENTNY? IP: *.waw.cdp.pl 07.11.01, 09:40 Kiedys poruszalam ten temat na kilku forach i generalnie zdecydowany oddzwiek byl taki - ZAPOMINIJ!!! Bledow popelnionych nie da sie naprawic i ponosisz spore ryzyko ze bedziesz oszpecona na najblizsze 3-5 lat. A poniewaz chodzi o twarz, to nie da sie tego niczym przykryc. Aha - efekt nie jest naturalny, wiem bo widzialam kilka osob, ktore podobo mialy zrobione swietnie. Dla mnie swietnie to to nie bylo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZROBIĆ TATUAŻ PERMANENTNY? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:40 Owszem, ale robione poza krajem. Kontur ust. Wyszedł niezle, bardzo naturalnie, choć tuz po zabiegu sie wystraszyłam. Miałam ciemne krechy jak, nie przymierzając, tirówka!!! "Znormalniały" po kilku tygodniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolku Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZROBIĆ TATUAŻ PERMANENTNY? IP: 217.5.237.* 29.11.01, 13:10 W Warszawie i chyba calej Polsce to chyba tylko Sharley jest godny polecenia, ceny znajdziesz tutaj www.wizaz.pl/makijaz_permanentny.html a namiary www.sharley.com.pl Powodzenia, tylko nie zamaluj sie cala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA ZROBIĆ TATUAŻ PERMANENTNY? IP: *.14.wu-wien.teleweb.at 15.12.01, 23:00 To prawda w Polsce nie warto, zrobilam sobie usta, wygladaly jakby byly pomalowane pisakiem. W Wiedniu je poprawilam i do tego brwi zrobilam, teraz mam poprostu pelniejsze usta i bezbledne brwi ktorych nie musze malowac.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś