Dodaj do ulubionych

Twarz a pryszcze

25.09.06, 09:37
Witam!!!
Mam problem otoz moje czolo jest okropne..w sensie ze tylko na nim ciagle pojawiaja mi sie jakies pryszcze uzywam kosmetykow
Garniera staram sie korektorowac te syfki zeby sie zasuszyly ale to i tak nie pomaga pomocy co mam zrobic..zeby sie ich
pozbyc..;/Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • onalala Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 10:11
      Najlepszym, jesli nie jedynym autentycznie dajacym poprawe sposobem jest wizyta
      u kosmetyczki i oczyszczanie twarzy. Kiedys mialam podobny problem, ale juz po
      pierwszej wizycie nie bylo sladow po pryszczach i dawnych sladach. Oczywiscie
      aby efekt sie utrzymal trzeba odwiedzac kosmetyczke w miare reagulanie, z
      poczatku co 2-3 miesiace. A kosmetykow garnier nie polceam. przy problemach ze
      skora najlepsze sa takie przeznaczone do mlodej skory, np. under 20 lub nivea
      visage young. powodzenia!
      • doliores Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 10:24
        hm dziekuje a ile taki zabieg kosztuje..
    • snowbabe Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 10:24
      Ja zamiast kosmetyczki poleciłabym dobrego dermatologa.
      Tradycyjne czyszczenie bardzo często pogarsza stan skóry.
      • doliores Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 10:26
        tez prawda czasami pomoze kosmetyczka a czasami nie kazdy przeciez ma inny rodzaj skory..
        • snowbabe Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 10:46
          Mnie przez kilka lat nie pomogły ani kosmetyczki ani kilku dermatologów.
          A kolejna pani doktor poradziła sobie praktycznie w miesiąc.
          • doliores Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 10:49
            a mnie to juz denerwuje...moje czolo to koszmar..dla mnie:)smaruje byle czym zeby sie tego pozbyc..i jak narazie nici z tego..:(
            • snowbabe Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 10:50
              No to się wybierz do sprawdzonego lekarza..
    • beatrycze123 Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 11:19
      Do dermatologa! To jest bardzo prosta procedura- bierzesz książeczke zdrowia,
      numer ubezpieczenia, idziesz do przychodni i sie rejestrujesz.
    • lilien_dm Re: Twarz a pryszcze 25.09.06, 12:48
      Polecam krem Brewoxyl, do kupienia w aptece ok 20 zl. Uzywam juz miesiac i
      pryszcze zniknely.
      • ibelin26 Re: Twarz a pryszcze 26.09.06, 08:04
        Proponuję dermatologa. Mnie przed zapisaniem jakichkolwiek leków wyłał na
        badanie - sorry zaniemiły szczgół, ale trzeba zrobić wymaz tych pryszczy w
        laboratoriu, oraz antybiogram. Jesli przyczyną wyprysków (tak jak w moim
        przypadku) jest zakażenie bakteryjne, to od razu wiadomo jakie leki stosować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka