Dodaj do ulubionych

Revitalift na noc..

IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 20:10
Obserwuj wątek
    • Gość: julita73 Re: Revitalift na noc.. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 20:12
      Co własciwie robi dobrego dla cery ten krem?Jakie sa jego główne zadania-jest
      przeciwzmarszczkowy, i co jeszcze ....
      • annexxa Re: Revitalift na noc.. 14.03.03, 14:54
        Niestety nie wyleczy cię z ociężałości umysłowej,hi, hi,
        hi , więc możesz sobie go darować.

xx.rozbawiona
        • Gość: agul1 Re: Revitalift na noc.. IP: *.acn.pl 14.03.03, 15:57
          A coż to znów za badziewie, jakiś Revitalift. Ja czegoś takiego nie
          używam,smaruję się kremami tylko z wyższej półki.Sama co prawda na nie
          zarabiam, ale mój gach mi daje.Muszę go tylko teraz przypilnować,żeby
          sprezentował mi ten krem La Praire, bo chyba chce zapłacić alimenty na dzieci.
          Żadnych pieniędzy na bachory z pierwszego małżeństwa !! Ja go zaraz wrobię w
          dzidzię w tym celu sobie wstawiłam nowe jajniki, będzie ślub i och! ach! nie
          będe już się bała ,ze mnie odstawi do mamusi na wieś w szczecińskie, albo że
          wróci do żony.
          Anexxa napisz mi kochanie jak się bawiłaś z Majkelem na nartach w Austrii.Jakie
          zakupki kosmetyczne porobiłaś, bo to najważniejsze ! Ukradłaś dla mnie jakieś
          próbki ?
          • Gość: Helena Re: Revitalift na noc.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 23:19
            Czesc dziewczynki;-)))))) Ja polecam cudowny kremik Sisleya, ktory mi kupil
            Pan, bo mnie nie stac. Pan kupi mi tez trzewiki Manolo Blahnika, bo Pan jedzie
            do US. Tylko kto mnie wyprowadzi na spacer, jak Pan wyjedzie, tego nie wiem. A
            poza tym to Julitko kochana:-)))), lepiej kup sobie Ziaje, niebogo, bo Ty chyba
            masz malutko pieniazkow, skoro kupujesz dziny za 240 zl. Mi Pan obiecal kupic
            dziny za 240 ale dolarow za Wielka Woda. Nosze rozmiar 42 i mam stopke boska nr
            41, wiec jak sie domyslasz bede super wygladac w tych dzinach i w timbsach
            Monola. Ale sie nie martw Julitko, tak to juz na swiecie jest, ze jeden ma
            Pana,a drugi nie ma i w schronisku zdycha.
            No to buziaki dziewczynki;-)))))))))
            • Gość: agul1 Re: Revitalift na noc.. IP: *.acn.pl 15.03.03, 13:47
              Tak, Helenko to cudowne,że obie mamy swoich panów, którzy mogą nam sprezentować
              to i owo.Biedne są te laski, które na wszystko muszą same zarobić.Ja jak
              jeszcze byłam mała i mieszkałam u nas na wsi, to wiedziałam,że muszę złapać
              jakiegoś nadzianego gościa, nawet z mafii, ale kasiorę musi mieć.Mój M. ma co
              prawda żonę, która nie chce mu dać rozwodu , trójkę dzieci-dwoje z żoną, jedno
              z jakąś tam flamą, lecz mnie to nie preszkadza.Teraz staram się o
              dzidzię,jajowody już mi przetkali, więc plemniki bez problemu mkną do mojej
              maciczki, zaraz mój M. będzie złapany w sieć, a wtedy wyprawimy wesele na 50
              osób.To znaczy te 50 osób, to będzie cały mój były PGR w którym się kiedyś
              wychowałam.
              No i Helenko ja nie pracuję, żyję sobie na Tarchominie, dzionek upływa mi a to
              u Krzysia Wizjonera, a to na zakupkach w Cliffie czy GM, bo Fort Wola mi się
              nie podoba.Teraz kupiłam sobie bieliznę od Diora ,żeby mojego M. jeszcze
              bardziej zachęcić do zrobienia mi dzidzi.Cudna !
              Helenko, a jak tam zrobili ci już ten stanik czerwony na zamówienie.Och, ty
              biedna jesteś z tym cycem nr 10, nic sobie na niego nie kupisz.Chociaż gdybym
              ja miała tak wielki cyc jak twój i tak ogromne dupsko -to mój M. już dawno
              zrobiłby mi dzidzię.A tak to co? Muszę sobie stanik watą wypychać, bo mam
              deskę,a mojego M. to odrzuca.
              Ach Helenko mój M. dał mi cash na nowe japonki wiesz te od Salamandry za 1260
              zł.Idę je kupić.
              Papi Twój Jajnik
              • Gość: Mirka Re: Revitalift na noc.. IP: *.sympatico.ca 16.03.03, 15:09
                Teraz rozumiem skond ta popularnosc agencji - Ukrainki forever!
                • Gość: roodanaserio Re: Revitalift na noc.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 17:08
                  Mlask, dziewczyny!:))

z okazji zydowskiego swieta Purim i dnia swietego Patryka ochlalam sie wodki
                  koszernej i piwska, mlask! Dzis wygladam fatalnie, musze isc do SPA na masaz
                  podbrodkow. Ach, miesiac adar:)) Mlask! Przy okazji tradycyjnie wylam - moze
                  dlatego ochroniarze mnie wykopali z pubu. Co za skurwiele! Ja nie wiem, czemu
                  mnie zawsze i zewszad wykopuja:((
                  Naprawde, nie da sie w tym Polandzie zyc:(( Chyba wyemigrujemy z moim T. do
                  Izraela.Tylko nie wiem, czy tam maja baze Shiseido?

No to mlask mlask i shalom! Julitko, przyjaciolko, dla Ciebie specjalne
                  purimowe caluski. Czy juz upieklas Hamantaszen?

Le'chaim!
                  Mlask!

r
                  • Gość: agul1 Re: Revitalift na noc.. IP: *.acn.pl 18.03.03, 17:36
                    Och, Rooda za mną bardzo wyczerpująca noc.Jak wiesz staram się z moim M. o
                    dzidzię, a teraz mam najbardziej płodne dni wg. mojego kalendarzyka, no to
                    wiesz pierdoliliśmy się z moim M. całą noc bez umiaru,aż sąsiadka w scianę
                    waliła bo nie mogła spać.Mój M. wlał we mnie chyba wiadro spermy, no a potem to
                    ja stałam na głowie pół dnia,żeby nasienie dobrze spłynęło do maciczki.Och,
                    Rooda teraz będziemy powtarzać taką operację co noc, bo ja w końcu muszę mieć
                    dzidzię,żeby go usidlić na dobre.
                    Jutro dam znać jak wyszedł test.
                    Agul w japonkach.
                    • Gość: roodanaserio Re: Revitalift na noc.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 17:48
                      Mlask Agulku:)) No to Ci wspolczuje tego pieprzonka, mnie moj T. dzis darowal,
                      bo wieczorem musial mi wyrywac pensetka wlosy z krocza i sie tak zmeczyl, ze
                      nie mial juz na nic sily. Wiec moglam sobie wieczorem spokojnie zrobic peeling
                      i maseczke YR. My na razie nie chcemy dzidziusia, musimy pouzywac zycia,
                      zreszta moj T. ma dopiero 25 lat i o bachorach nie chce slyszec. No trudno, ja
                      bachorow nie lubie, wiec no problem.

Wiesz, zaczynam sie zastanawiac nad emigracja do Izraela, co o tym myslisz,
                      Aga? Mam tam duzo rodziny, wiec nie byloby problemu z mieszkaniem. Tylko czy
                      tam jest Shiseido? Ty na pewno wiesz, specjalistko:)) Wiesz, musze Ci Agul
                      wyznac, ze po tych naszych babskich plotkach u Ciebie, jak sie nachlalysmy
                      winka i ja wylam tradycyjnie, a potem... no wiesz co... mlask mlask:) to mi
                      jakos ten moj T. przestal odpowiadac:(
                      Shalom!

r
                      • Gość: agul1 Re: Revitalift na noc.. IP: *.acn.pl 18.03.03, 18:44
                        Ach, Rooda ja się za to w ogóle nie depiluję, przeczytałam w jakiejś gazecie,że
                        modny jest powrót do natury i ja temu hołduję.Zresztą mój M. sie podnieca moim
                        bujnym owłosieniem na całym ciele, to przecież nie moge się ogolić.
                        Ach, przed chwilą znów go zagoniłam do ciupciania, biedaczek już ledwo siedzi
                        ze zmęczenia, ja za to byłam w japonkach.Polecam ci Rooda seks w japonkach, to
                        bardzo zwiększa doznania.
                        Co do Izraela to ja nie wiem czy tam jest Shiseido, pewnie nie, Boszsz, Rooda
                        nie wyjeżdżaj, co ja będe robić bez Ciebie przecież ja nikogo nie mam !
                        A w kraju gdzie nie ma Shiseido i japonek to ja nie mogłabym żyć.
                        Mlask.
                        Agul w japonkach
                        • Gość: roodanaserio Re: Revitalift na noc.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 19:04
                          Mlask, Agul:))) No ja bym chetnie zostala w Polandzie, bo tu jest Shiseido i
                          sabaciki, ale jestem tu przesladowana religijnie, shalom! A rodzina mojego T.
                          zabrala mi plyte Alkimija Steczkosi, co za chamy. Znowu wylam tradycyjnie -
                          sasiedzi az policje wzywali, ze u tych Zydow spod trojki (niby u nas) jakies
                          wycia.

Wlasnie wrocilam ze SPA, Joanna mi cuudownie wymasowala podbrodki, mlask:) Ach!

Agul, a kiedy znowu sobie zrobimy babskie ploty i mlaski, bo mam chcice?
                          Le'chaim:)

r
                          • Gość: agul1 Re: Revitalift na noc.. IP: *.acn.pl 18.03.03, 19:38
                            No wiesz, trzeba by jakiś sabacik urządzić, tylko co tu wymyślić,żeby wszystkie
                            przyszły? Może je zaszantażujemy,ze jak nie przyjdą to się im cofnie wejście na
                            forum ? Mlask, to dobry pomysł!Bo wiesz jak będziemy tylko Ty i ja, jak
                            ostatnio, to będzie trochę nudno.A pozatym kupiłam sobie nowe japonki na
                            wiosnę i masę różnych ciuchów to chciałabym sie zaprezentować szerszej
                            widowni.Och, jak będzie fantastic.Tylko musimy zorganozować to spotkanko po
                            moich dniach płodnych, ponieważ teraz ja i mój M. pracujemy intensywanie nad
                            dzidzią i się gzimy dzień i noc.
                            Papatki
                            Agul w japonkach
                          • Gość: agul1 Re: Revitalift na noc.. IP: *.acn.pl 18.03.03, 19:39
                            No wiesz, trzeba by jakiś sabacik urządzić, tylko co tu wymyślić,żeby wszystkie
                            przyszły? Może je zaszantażujemy,ze jak nie przyjdą to się im cofnie wejście na
                            forum ? Mlask, to dobry pomysł!Bo wiesz jak będziemy tylko Ty i ja, jak
                            ostatnio, to będzie trochę nudno.A pozatym kupiłam sobie nowe japonki na
                            wiosnę i masę różnych ciuchów to chciałabym sie zaprezentować szerszej
                            widowni.Och, jak będzie fantastic.Tylko musimy zorganizować to spotkanko po
                            moich dniach płodnych, ponieważ teraz ja i mój M. pracujemy intensywnie nad
                            dzidzią i się gzimy dzień i noc.
                            Papatki
                            Agul w japonkach
                            • Gość: anexxa Re: Revitalift na noc.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 20:22
                              ello
                              a czemu MNIE nie zaprosicie, e? kurna, to ja tu rzadze i MOJ JEST KURNA
                              ANEXXA'S ANNEX! przyniose wam blyszczyki dziusi tjubs i gwp klinika, oki? ja z
                              radoscia przyjade z legionowa, bo mi tam nudno samej. kiedys to bylo klawe
                              zycie, bo wsaiadalam w kolejke jechalam, jechalam, jechalam, potem wsiadalam w
                              autobus jeden, potem w drugi i trzeci, potem w tramwaj i potem w czwarty
                              autobus i juz bylam u misia na goclawiu. a teraz moje zycie stracilo sens.
                              dlatego z radoscia przyjade na sabacik.

xx. samotna
                              • Gość: roodanaserio Re: Revitalift na noc.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 16:45
                                Kacza nogo, spadaj kurfa kurfa, bo ja mam teraz fajniejsze koleżanki. Mam już
                                dosyc tych twoich KLiników i gwp:/ Od Agula dostaję fajniejsze kosmetyki, poza
                                tym robimy sobie mlask mlask, więc sama rozumiesz:)))
                                Shalom w to radosne święto Purim:)

r
                                • Gość: Helena Re: Revitalift na noc.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 21:54
                                  Ja sie moge z Toba spotkac, Anek, ale mi przynies dziusi tjubs, maseczke Ziaji,
                                  podklad Klinika, krem pod oczy Wiszi, serum Lankom, Body Butter z Body Szopu,
                                  lakier do pazorow Sally Hansen, ze trzy pary japonek i jeszcze cash z 2
                                  tysiaczki.
                                  Papi
                                  • Gość: anexxa Re: Revitalift na noc.. IP: *.acn.pl 19.03.03, 22:24
                                    Oh, Helenko jaka ja jestem szczęśliwa,że Ty się chcesz ze mną spotkać ! Taka
                                    jestem samotna, po tym jak mnie mój Misio rzuccił dla tej długonogiej
                                    laski.Oczywiście przyniosę Ci wszystkie kosmetyki jakie zechcesz, dołożę
                                    jeszcze do tego krem Lancome i beret z Kanady co mi się nie udało opchnąć na
                                    Allegro.Już lecę do banku wyjąć kasę z konta,żebyśmy tylko się spotkały.Jak
                                    chcesz mogę dołożyć cash, mój padre mi da.

xx uszczęśliwiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka