Dodaj do ulubionych

Przed imprezą...

IP: 212.182.122.* 14.03.03, 14:16
Dziewczyny co robicie jak wrócicie np. z pracy a wieczorem macie jakąś
imprezę? Jakich kosmetyków używacie? Maseczki, kremy, brokaty? Idziecie do
fryzjera czy układacie włosy same w domu? No i ile mniej wiecej to wszystko
trwa?
Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczek!
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzik Re: Przed imprezą... IP: 212.182.122.* 15.03.03, 13:21
      Drogie forumowiczki!
      Czyżby żadna z Was nie chodziła na imprezy? Przecież chyba każda dziewczyna
      przed ważnym wyjściem w mniejszym lub wiekszym zakresie stosuje różne metody
      aby podkreślić swoją urodę... Zwłaszcza po całym dniu spedzonym w pracy czy
      szkole.
      • Gość: maja Re: Przed imprezą... IP: *.80-202-238.nextgentel.com 15.03.03, 14:45
        ciezka sprawa, najlepiej to sobie wziasc szybki prysznic, lekko zwilzyc wloski
        i nawinac na walki nadz podkrecic na lokowce (lokowko - suszarce). Chodzi mi o
        sytuacje gdy miedzy powrotem z pracy a wyjsciem na imprezke nie mamy zbyt duzo
        czasu. Wloski myjemy wieczor przed i ukladamy. Przed imprezka tylko odswiezam
        fryzurke. Mam grube wlosy i na ich wyszuszenie i ulozenie potrzebuje trochu
        czasu.

Dzisiaj wlasnie wychodze na imprezke, o 17:30 przyjedzie po mnie kolezanka.
        Ide zaraz wziac prysznic z depilacja i myciem glowki. Potem jakas maseszka
        nawilazjaca na twarz. Brwii wysubalam rano. Bede sie relaksowac badz robic
        obiadek dopuki mi wloski nie podeschna. Wtedy spedze z 30 min na ich ukladaniu.
        Kolejnie czas na paznokcie. Dzisiaj beda czerwone - a to mi zawsze sporo czasu
        zajmuje. paznokcie maluje po zrobieniu fryzurki.
        Kolejna rzecz - prawie ostatnia to ubieram sie a i robie makijaz. Czasem
        narzucam na storj wyjsciowy jakis szlafroczek czy cos aby przypadkiem nie
        pobrudzic. nooo i jestem ready.

Zapomnialam - podczas ostatniej godzinki przygotowan slucham fajnej,
        rozkrecajacej muzyczki i popijam piwko badz drinka.

get the party started!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka