kotmanka 15.03.03, 13:21 O co chodzi z tym kremem? Ma dzialac podobnie jak Botoks???? Ktos zna, juz uzywal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Resolution Lancome? IP: *.rasserver.net 15.03.03, 22:36 jak zwykle chodzi o wiele szumu i reklamy o nic nie wierz im, krem nigdy nie zadziala jak botoks, moze w przyszlosci ale poki co jeszcze sie im nie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Resolution Lancome? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 00:19 oto pierwsze oceny z makeupalley.com he he he, botox :) www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemID=25827/Resolution_D-Contraxol/Lancome/Moisturizers/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Resolution Lancome? 16.03.03, 10:08 no fajnie, zreszta pocieszylam sie - to krem na "po czterdziestce" z ruchomymi pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Resolution Lancome? 16.03.03, 10:09 a tak przy okazji, zgadzam sie ze makeupalley to niezle zrodlo wszelakich informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finka Re: Resolution Lancome? IP: *.sympatico.ca 16.03.03, 14:45 Ja wole juz o wiele bardziej Rzepkem - oni wiedza co pisza i czasem sie mozna dowiedziec o nowych aferach, hehehe ... Wez mnie na torach PKP! Odpowiedz Link Zgłoś
gagapizda Re: Resolution Lancome? 16.03.03, 20:58 Gos´c´ portalu: Finka napisa?(a): > Ja wole juz o wiele bardziej Rzepkem - oni wiedza co pisza i czasem sie > mozna dowiedziec o nowych aferach, hehehe ... > > Wez mnie na torach PKP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Resolution Lancome? IP: *.sympatico.ca 17.03.03, 01:21 gagapizda napisa?a: > Gos´c´ portalu: Finka napisa?(a): > > > Ja wole juz o wiele bardziej Rzepkem - oni wiedza co pisza i czasem sie > > mozna dowiedziec o nowych aferach, hehehe ... > > > > Wez mnie na torach PKP! Moj Pan pewnie by Ciem zrozumial ... zatkaj mu dupem, Kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś