helga22 07.10.06, 00:47 używałam juz wielu podkladów i wszystkie sa dla mn9ie za ciemne. Czy sa podklady transperentne? jaki to daje efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha500 Re: podklad transparentny 07.10.06, 10:13 polecam dla takich bieluchow podklad mincera bodajze-seria kawiorowa najjasniejszy kolorek!!!jest naprawde jasny,niemalze bialy i ladnie sie rozprowadzza i wtapia w skore!!!polecam z calego serducha bo ja tez nie moglam do tej pory znalezc zadnego pasujacego do mnie podkladu-wszystkie najjasniejsze niby z innych firm sa dla mnie za ciemmne. Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: podklad transparentny 08.10.06, 13:44 co to jets za podkład? pierwsze słyszę. Gdzie go można kupić ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: podklad transparentny 08.10.06, 14:18 Też pierwsze słyszę o takim podkładzie. Są pudry transparentne, ale fizycznie nie wiem, jak taki podkład miałby wyglądać. Podkład może dawać półtransparentny efekt tj. nie kryć zbyt mocno, ale to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: podklad transparentny 08.10.06, 21:49 moza go dorwac w zwyklej drogerii,nawet takiej osiedlowej jesli jest dosc dobrze wyposarzona. inermis.pl/index.php?str=prod_big&idk=4020&kat=&podkat=&subkat= tu jest link do tej stronki z tym podkladem!!!najjasniejszy jest idealny dla bieluchow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: podklad transparentny 09.10.06, 17:54 a jakis puder transparentny? co to w ogóle znaczy transparentny? Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: podklad transparentny 09.10.06, 17:59 chodzi mi bardziej o puder w kamieniu transparentny. Mam tłustą skóre i nie chce jej obciążać podkladem. Odpowiedz Link Zgłoś
provocation Re: podklad transparentny 09.10.06, 19:56 Constance carroll nr 3 "translucent" w kamieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: podklad transparentny 10.10.06, 07:40 "Translucent" to jednak nie to samo co "transparent". Mniej więcej co 2 miesiące pojawia się to pytanie: co to znaczy transparentny. W wyszukiwarce coś powinno byc na ten temat. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: podklad transparentny 10.10.06, 16:23 wpisałam takie haslo i nie ma , jeśli znalazłaś to podeślij proszę. Prosze też o odpowiedź w sprawie pudru transparentnego w kamieniu Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: podklad transparentny 10.10.06, 16:29 Puder transparentny nie zakryje niedoskonałości tylko Ci zmatowi skóre, jest dosyć lekki.Tak więc jeśli masz dobrą cere(bez przebarwień,blizn itp) to będzie dobry.Nakładam puder transparentny na "gołą" skóre tj. na sam krem i jak dla mnie jest ok.Teraz mam joko.Nie jest może jakiś super-hiper ale dla mojej cery(raczej normalnej) wystarcza. Idź do drogerii i spytaj się o puder transparentny-powinnaś wybrać coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: podklad transparentny 10.10.06, 16:31 Aha jeśli jesteś jakoś bardzo, bardzo blada to w ofercie firmy kryolan sa podkłady i pudry w kolorze bieli.Ale to już chyba na wyjątkowe okazje albo maksymalnie bladych. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: podklad transparentny 11.10.06, 20:37 Czego nie rozumiesz? Działania pudru transparentnego czy tego, że można znależć kosmetyki w kolorze bieli? Odpowiedz Link Zgłoś