Dodaj do ulubionych

joko puder prasowany

IP: 80.48.229.* 20.03.03, 16:39
zobaczyłam niedawno bardzo tani puder prasowany joko (bez lusterka,
opakowanie jak yardley, brązowe). Na paletce były fajne kolory a w dotyku
był bardzo jedwabisty. czy już może ktoś używał, jak zachowuje się na twarzy
po jakimś czasie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mo.mo. Re: joko puder prasowany IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 17:19
      Używam go od kilku tygodni, faktycznie jest jedwabisty i dość miękki. Zachowuje
      się dobrze, ładnie stapia się ze skórą, nie można jedynie o nim powiedzieć,
      żeby jakoś spektakularnie matował, ale przeżyję to...;) poza tym nie mam
      zastrzeżeń :)
      • Gość: katrina Re: joko puder prasowany IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.03.03, 16:07
        jak kryje i czy nie wysusza?
        • Gość: mo.mo. Re: joko puder prasowany IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 16:52
          Hm, akurat krycie zostawiam podkładowi, pudrem sie tylko przyprószam, więc
          cięzko mi coś powiedzieć... Ale na pewno nie wysusza, jest bardzo przyjemny w
          użyciu, choć po zastanowieniu jednak muszę stwierdzić że nie jest zbyt trwały,
          chyba że to wiatr mi go dzisiaj zwiał z buzi? Hihi...:)
          • Gość: mn123 Re: joko puder prasowany IP: 80.48.229.* 21.03.03, 18:09
            dziewczyny dzięki za posty (już myślałam, że tu na forum to obciach wyjechać z
            takim pudrem za 7pln i że tylko ja poluję na coś tańszego). Więc czekam teraz
            na dostawę koloru, który sobie upatrzyłam a który został wykupiony (nr18)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka